Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „În urma unor ieșiri...”

 Miniosu Alexandra
.

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au despărțit! Este vestea ce i-a șocat pe fanii emisiunii de pe Kanal D. Foștii concurenți și-ar fi spus „adio' la doar câteva zile după ce au părăsit competiția. Nu se aștepta nimeni la acest anunț, mai ales că el o ceruse recent în căsătorie, în timp ce erau în competiție. Iată ce ar fi dus la separare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au despărțit. Doar câteva zile au trecut de când cei doi concurenți au părăsit competiția și se pare că relația lor deja s-a terminat. Deși fanii sperau ca povestea lor de iubire să dureze o viață întreagă, câștigătoarea sezonului 3 Puterea dragostei și iubitul ei și-ar fi spus „adio'.

a1-14a1-14

Alexandra și Codruț au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Puterea dragostei. Au trecut împreună prin nenumărate certuri și neînțelegeri, dar reușeau mereu să se împace. De această dată, se pare că ruptura dintre ei este definitivă și că s-ar fi despărțit.

Citește și: Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 Puterea Dragostei:”Sunt pregătită să mă căsătoresc”

Citește și: Codruț a cerut-o în căsătorie pe Alexandra, la Puterea Dragostei:„Cum ar trebui să reacționez?!'

Citește și: Tata Vlad recunoaște că fanii sunt agresivi cu artiștii care cântă înaintea B.U.G. Mafia:„Smiley a picat la mijloc'

Citește și: Marcel Pavel, despre prietenia de 30 de ani cu Ovidiu Komornyik!De ce s-au certat la un moment dat

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au despărțit

Vestea că Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au despărțit a fost făcută publică pe pagina de Instagram Viperele Vesele. Pe acest cont a apărut un mesaj în care se menționa că hotărârea de a de despărți ar fi fost luată de bărbat.

Potrivit mesajului respectiv, câștigătoarea sezonului 3 Puterea dragostei ar fi început un conflict. Ea l-ar fi acuzat pe Codruț de infidelitate, după ce el ar fi ieșit de mai multe ori în oraș. Totodată, pagina de Instagram Viperele Vesele precizează că fostul concurent ar fi luat decizia despărțirii.

„Joi, 09.09.2021, Alexandra și Codruț s-au despărțit! Alexandra este cea care a pornit conflictul, acuzându-l pe Codruț de infidelitate, în urma unor ieșiri ale lui în oraș, însă decizia de a pune capăt relației i-a aparținut lui Codruț', scrie pe pagina de Instagram Viperele Vesele, notează wowbiz.ro.

Tot în cadrul aceluiași mesaj se mai arată că: „nu avea nici cea mai mică intenție Codruț să continue relația cu Alexandra după terminarea sezonului, aducând, în cercul său de apropiați, ca argument pentru încheierea relației, atât vârsta Alexandrei, cât și statutul ei de mamă!'.

Codruț o ceruse de soție pe Alexandra, la Puterea dragostei

Faptul că Alexandra și Codruț s-au despărțit e cu atât mai șocantă, cu cât ne amintim faptul că el a și cerut-o în căsătorie. Cu câteva zile înainte ca sezonul 3 să se încheie, tânărul și-a luat inima în dinți și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Ea a acceptat imediat, iar momentul i-a emoționat pe toți concurenții.

„Mulțumesc pentru toate momente pe care le-am petrecut împreună în toate aceste luni, în care, chiar dacă de foarte multe ori nu meritam, ai fost lângă mine și vreau să îmbătrânim împreună. Te întreb o dată, rar și tare: Vrei să fii nevasta mea?', a întrebat-o Codruț pe Alexandra, la Puterea dragostei.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton