Ce se va întâmpla cu emisiunea „Românii au talent”. În luna mai ar fi trebuit să înceapă edițiile live: "Pentru noi, siguranța tuturor este prioritară"

 Lupescu Anca
.

Emisiunea „Românii au talent' difuzează momentan înregistreări care au avut loc în perioada octombrie-noiembrie 2019, motivul pentru care apar atât de mulți concurenți străini.

WhatsApp-Image-2020-03-14-at-16.08.18WhatsApp-Image-2020-03-14-at-16.08.18

Totuși, de la jumătatea lunii mai ar fi trebuit să se treacă la etapa live-urilor, însă din cauza pandemiei de coronavirus, acest lucru nu va mai fi posibil. 

Reprezentanții ProTv au precizat măsurile care vor fi luate:

„Ar mai fi câteva ediții înregistrate, după care, în mod normal, de la mijlocul lunii mai ar trebui să înceapă etapa live-urilor. Luăm în calcul amânarea lor, dacă este cazul. Așteptăm să vedem cum va evolua situația pandemiei și ce restricții vor mai impune autoritățile. Pentru noi, siguranța tuturor celor implicați este prioritară. Astfel, deocamdată nu s-a luat o decizie clară', au declarat pentru Click! surse din PRO TV.

Pentru că mulți dintre concurenți sunt din străinătate, ei nu vor putea ajunge în România, din cauza restricțiilor de călătorie. Totodată, nici varianta în care se vor filma live-urile fără public nu este acceptată de cei care iau deciziile legate de emisiune. 

Astfel că reprezentanții ProTv iau în calcul amânarea live-urilor. 

„Românii au talent' nu este singura emisiune care a suferit modificări. Și filmările la 'Ce spun românii' și „Las Fierbinți' sunt momenta oprite. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton