Raluca Tănase a ajuns de nerecunoscut, din cauza operațiilor estetice. Cum arată acum concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

 Stamen Diana
.

Raluca Tănase este de nerecunoscut, după intervențiile estetice pe care și le-a făcut. De când este concurentă la 'Bravo, ai stil! Celebrities', artista a mai făcut o schimbare.

Raluca Tănase a apelat la medicul estetician nu o dată, ci de mai multe ori. Vedeta și-a făcut orice intervenție a crezut că are nevoie și o mulțumește, iar rezultatele au fost imediat observate de fanii săi.

Concurenta de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' a renunțat și la părul blond și s-a vopsit într-o nuanță de șaten. Raluca de la Bambi a bifat multe intervenții estetice și nu a ascuns procedurile pe care și le-a făcut.

Citește și: Le mai ții minte pe surorile de la Bambi? Cum arătau în anii 2000, înainte de operațiile estetice

În ultimele fotografii pe care vedeta le postează pe conturile de socializare este aproape de nerecunoscut. Raluca Tănase și-a făcut mai multe intervenții estetice la nivelul feței, iar acestea sunt destul de evidente.

Deși a fost aspru criticată de o parte din fani, Raluca de la Bambi este mulțumită de rezultatul intervențiilor estetice și de felul în care arată acum. În galeria foto puteți vedea cum arată artista acum, după ce s-a vopsit și a apelat la estetician.

Citește și: Cum arată Raluca Tănase (Bambi) fără machiaj. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, de nerecunoscut

FOTO: Instagram

Raluca-Tănase-Bambi-Bravo-ai-stil-1Raluca-Tănase-Bambi-Bravo-ai-stil-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton