Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu: „Stau bine la capitolul dragoste, dar...”

 Borcilă Andreea
.

Ce se întâmplă, acum, în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu. Celebrul designer are o agendă plină de evenimente în vara lui 2022, așa că a fost mai tot timpul în diferite deplasări prin țară și în lume. Dacă pe plan profesional, toate îi merg foarte bine, nici de capitolul dragoste celebrul designer nu se poate plânge, iar asta pentru că are cine să-i țină companie. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă de la noi, dar și din lume. Vara asta, vedeta a stat mai tot timpul plecată, având numeroase show-uri și prezentări de modă. Din când în când, designerul își mai trage sufletul și se relaxează la Sinaia ori în alte destinații din țară sau străinătate, în funcție de evenimentele pe care le susține. 

catalin-botezatu-7catalin-botezatu-7

Cătălin Botezatu este prins mereu cu proiectele sale profesionale. Când vine vorba de viața personală, celebrul designer nu duce lipsă de romantism. Iată ce a declarat Cătălin Botezatu despre viața sa amoroasă! 

Citește și: Ce dietă ține Cătălin Botezatu, la 55 de ani:„Nu trebuie să mai mănânc ca un animal, tot felul de animale'

Citește și: Ce părere are Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu:„Mă uit singur și…'

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 44 de ani.Imagini din vacanța din Grecia

Citește și: John Travolta, mesaj sfâșietor după moartea actriței Olivia Newton-John:„Ne vom revedea pe drum și vom fi din nou împreună'

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu

Celebrul creator de modă a avut câteva relații oficiale, unde s-a afișat cu iubita sa la braț. De data asta, la cei 50 de ani, vedeta recunoaște că în viața privată nu duce lipsă de iubire, chiar dacă, în prezent, nu s-a afișat cu nimeni la braț. Într-un interviu pentru Ciao, Cătălin Botezatu a dat câteva detalii din intimitatea sa, susținând că nu-și încurcă viața profesională cu cea personală. 

Merg tot timpul (n.r. la show-uri/prezentări) cu staff-ul meu, machiaj, coafură, fotograf… Nu amestecăm una cu cealaltă, niciodată! La braț, nu! În particular, da! Stau bine la capitolul „dragoste', dar nu e ceva stabil, e ok, a povestit designerul. 

Care este starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu 

Juratul de la Bravo, ai stil! nu a avut mereu o viață ușoară. Designerul a fost operat de cancer și are, la activ, cinci stenturi montate la inimă. De aceea, vedeta a optat pentru un stil de viață echilibrat, fiind foarte preocupat de sănătatea lui. În multe dintre imaginile postate pe rețelele sociale, vedeta apare cu trabucul în mână, iar fanii i-au atras atenția că fumatul îi face rău. Designerul a precizat că nu-l inhalează în plămâni.

Prin luna august voi ajunge și la control, la clinica din Turcia care mă ține sub evidență. În fiecare săptămână sau la două săptămâni fac analize, anumite analize și le trimit acolo, iar ei tot timpul le compară cu cele din trecut și dacă sunt ceva creșteri, schimbăm medicația imediat.

Nu are nicio legătură, că eu îl pufăi!  Toată lumea mă ceartă, și în poze: „Lasă trabucul ăla că îți face rău la inimă!'. Nu trag în mine! La trabuc e chestia aia să îi simți aroma în cavitatea bucală, nu trag în piept că mor!, a mai povestit el pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton