Ce se întâmplă cu jobul Roxanei Ciuhulescu, când e plecată la Survivor. Este consilier al Ministrului Sportului

 Miniosu Alexandra
.

Ce se întâmplă cu jobul Roxanei Ciuhulescu cât e plecată la Survivor. Roxana Ciuhulescu este una dintre concurentele de la Survivor România 2022. Vedeta cu cele mai lungi picioare din showbiz face parte din echipa Faimoșilor, alături de alte 11 celebrități. Iată ce se întâmplă cu jobul blondinei cât timp ea e plecată în Republica Dominicană! Aceasta lucrează în funcția de consilier al Ministrului Sportului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă cu jobul Roxanei Ciuhulescu cât e plecată la Survivor. Roxana Ciuhulescu a revenit pe micile ecrane într-un nou proiect. La ceva timp după ce s-a retras de la ProMotor, ea concurează acum la Survivor România 2022. Mulți se întreabă, însă, ce se întâmplă cu jobul ei, câtă vreme ea este plecată în jungla din Republica Dominicană.

roxana-ciuhulescu-job-7roxana-ciuhulescu-job-7

Ce se întâmplă cu jobul Roxanei Ciuhulescu cât e plecată la Survivor. Ei bine, răspunsul la această întrebare a venit la aproximativ o săptămână de când Roxana Ciuhulescu e plecat la Survivor. Potrivit libertatea.ro, ea poate sta chiar șase luni în Republica Dominicană, pentru că a pus totul la punct înainte de a părăsi România.

Citește și: Roxana Ciuhulescu de la Survivor, din nou la Tribunal cu fostul soț, pentru o sumă urișă de bani:”Nu ne place circul”

Citește și: Ce înălțime au Laura Giurcanu și Roxana Ciuhulescu de la Survivor

Citește și: Pamela Anderson divorțează a cincea oară.Motivul separării, după doar un an de căsnicie

Citește și: Oana Ioniță, fosta actriță din „Inimă de țigan', la MasterChef.Cum arată și cu ce se ocupă, la 38 de ani

Ce se întâmplă cu jobul Roxanei Ciuhulescu, când e plecată la Survivor

Ce se întâmplă cu jobul Roxanei Ciuhulescu cât e plecată la Survivor. După cum știți, Roxana Ciuhulescu de la Survivor lucrează la Ministerul Sportului. De ceva vreme, Faimoasa din cadrul show-ului de la PRO TV activează drept consilierul ministrului Eduard Novak.

Potrivit gsp.ro, Roxana Ciuhulescu nu a renunțat la locul ei de muncă de la Ministerul Sportului odată cu plecare de la Survivor. Faimoasa a solicitat ca jobul ei să fie înghețat câtă vreme ea va fi plecată în Dominicană, pentru a nu-l pierde. Astfel, își va relua activitatea imediat după ce se va întoarce în țară.

Roxana Ciuhulescu de la Survivor e consilier al Ministrului Sportului

Ce întâmplă cu jobul Roxanei Ciuhulescu cât e plecată la Survivor. Sursa menționată anterior a întrebat Ministerul Sportului ce fel s-a procedat în ceea ce privește contractul de consilier pe care Roxana Ciuhulescu îl are cu resortul condus de Eduard Novak. Potrivit răspunsului primit, Faimoasa are în prezent raportul de serviciu suspendat. Asta înseamnă că participanta de la Survivor se află în această perioadă în concediu fără plată.

„Are raportul de serviciu suspendat, începând cu data de 10.01.2022', mai notează sursa citată.

Roxana Ciuhulescu, concurenta de la Survivor cu rolul de consilier al Ministrului Sportului, și-a făcut publică declarația de avere la finele lui 2021. Potrivit acesteia, pe durata anului trecut, Faimoasa a încasat în fiecare lună un salariu de 4.200 de lei, adică apeoximativ 860 de euro. Conform Playtech, pentru prezența ei la Survivor, Roxana Ciuhulescu ar primi câte 4.000 de euro pe săptămână.

Cine este Silviu Bulugioiu, soțul Roxanei Ciuhulescu de la Survivor

Roxana Ciuhulescu de la Survivor România 2022 trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul ei, Silviu Bulugioiu. Cei doi au împreun un fiu, pe nume Cezar Ioan. Vedeta mai are un copil, pe Ana Cleopatra, rezultată din fosta căsnicie cu Mihai Ivănescu.

După ce băiețelul lor a venit pe lume, Roxana Ciuhulescu a vorbit public despre diferențele dintre cele două mariaje. A avut doar cuvinte de laudă la adresa actualului soț, Silviu Bulugioiu, spunând că nu știa că există asemena bărbați grijulii și iubitori.

„Eu nu ştiam că există asemenea bărbaţi, să se trezească noaptea să-i dea de mâncare copilului. Până acum doar eu am fost cu copilul, cu Ana, şi eram uimită. Mă ajută foarte mult, el îi face băiţă în fiecare seară. Este adorabil şi mă bucur că mi-am întâlnit sufletul pereche. Silviu, dimineaţa, face micul dejun, îmi aduce flori, este atent, mă întreabă dacă sunt ok.

Noaptea se trezeşte şi înveleşte cei doi copii. Eu nu eram obişnuită, doar eu făceam treaba asta. Are grijă de mine. Ştii cum este să stai să zaci într-o casă, să ai febră 40 grade şi să nu te bage nimeni în seampă şi să-ţi spună eventual că pleacă la tenis. Silviu nu se mişcă de lângă mine când sunt bolnavă.’, a spus Roxana Ciuhulescu, mai demult, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton