Ce se întâmplă cu adevărat între Oana Roman și Marius Elisei: "Sunt neînțelegeri și divergențe mari între noi la acest moment"

 Dumitrache Laura
.

Oana Roman și Marius Elisei ar fi mplinit 8 ani de căsătorie. Cu toate astea, lucrurile nu par a fi tocmai roz în relația lor. Oana Roman a declarat recent că situația dintre ea și tatăl fetiței sale nu este deloc una bună. Mai mult, fiica lor, Izabela, suferă foarte mult atunci când între părinții ei au loc divergențe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu opt ani, pe 15 iuni, Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit. În 2020, vedeta anunța divorțul de tatăl fiicei ei, luând prin surprindere multă lume. După câteva luni în care au stat separați, ce doi au decis să se împace și să își acorde o șansă. Totuși, se pare că relația lor nu este atât de bună în prezent.

Marius si OanaMarius si Oana

Recent, Oana Roman a vorbit despre relația pe care o are cu Marius Elisei. Cei doi s-au împăcat în urmă cu câteva luni, dar se pare că problemele au intervenit în relația lor. Fiica lui Petre Roman a dat de înțeles că relația cu Marius Elisei nu funcționează așa cum își dorea.

Citește și: Marius Elisei, primele declarații despre neînțelegerile cu Oana Roman:”Cea mai importantă este Isabela. Prefer să fiu criticat, decât să…”

Citește și: Marius Elisei, după ce Oana Roman a anunțat că au probleme în relație:„Adevărul te costă'

Citește și: Andreea Bănică i-a impus soțului să nu-i mai cumpere niciodată bikini, cadou:Mă uit la ei cu speranța că îi voi purta, dar… nu. Nu îmi plac'/ VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu, anunț surprinzător despre căsnicia ei cu Radu Vâlcan, după 12 ani:” Bate inima mai tare și mă simt…”

Ce se întâmplă cu adevărat între Oana Roman și Marius Elisei

Prezentă în emisiunea lui Dan Capatos, Oana Roman a dat de înțeles că relația cu Marius Elisei nu funcționează așa cum trebuie. Deși cei doi stabilise o reînnoire a jurămintelor , acum Oana și Marius s-au răzgândit. Vedeta a mărturisit că s-a ajuns din nou la certuri în familia lor, iar fiica lor este extrem de afectată. Întrebată dacă se va despărțit de tatăl fiicei ei, Oana a declarat că nu a luat această decizie. Mai mult, aceasta nu a explicat care sunt motivele conflictelor dintre ea și Marius.

Nu știu ce va fi! Nu vreau sa spun mai multe din cauza copilului! Dar da, sunt neînțelegeri si divergențe mari între noi la acest moment!', a declarat Oana Roman pentru click!

Oana Roman nu se va mai căsători cu Marius Elisei

Oana Roman a anunțat că a renunțat la ideea de a face nuntă cu Marius Elisei. La scurt timp după ce s-au împăcat, fiica lui Petre Roman și Marius Elisei declarau că au de gând să își reînnoiască jurămintele, vedeta a renunțat subit la această idee. Oana a mărturisit că are probleme de comunicare cu partenerul său.

„Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură', a declarat Oana Roman la Antena Stars.


Oana: „Eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie”

Oana Roman are un program încărcat în ultima perioadă și încearcă mereu să găsească noi proiecte. Deși este activă pe rețelele de socializare, vedeta încearcă să fie cât mai discretă în legătura cu problemele personale, pentru a o proteja pe Izabela.

„Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri… Se spune că rufele se spală în familie', a mai spus Oana Roman.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton