Ce dietă ține Andreea Berecleanu când se îngrașă 3-4 kilograme: "Intru într-un fel de..."

 Dumitrache Laura
.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. În vârstă de 47 de ani, vedeta are o siluetă de invidiat, iar multe femei sunt curioase să afle care este secretul. Andreea Berecleanu a dezvăluit ce dietă ține atunci când se îngrașă câteva kilograme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu surprinde cu fiecare apariție și nu este un secret pentru nimeni că are mare grijă la stilul de viață. Prezentatoarea TV reușește să aibă o siluetă de invidiat și arată la fel ca la începutul carierei sale în televiziune. Vedeta a dezvăluit câteva secrete utile pentru persoanele care vor să scape de kilogramele în plus.

Andreea BerecleanuAndreea Berecleanu

Vedeta a mărturisit care este secretul ei și cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari la vârsta de 47 de ani. Pentru ea, timpul pare că s-a oprit în loc, iar întotdeauna este cu zâmbetul pe buze. Andrea Berecleanu nu face eforturi mari pentru a se menține în formă, spre surprinderea unora.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu procesul dintre Andreea Berecleanu și fostul soț, Andrei Zaharescu:„Lucrurile s-au schimbat'

Citește și: La ce alimente a renunțat Andreea Berecleanu pentru a se menține în formă:”O dată pe săptămână…”

Citește și: Adela Popescu, anunț surprinzător despre căsnicia ei cu Radu Vâlcan, după 12 ani:” Bate inima mai tare și mă simt…”

Citește și: Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp.Au împreună un băiețel

Ce dietă ține Andreea Berecleanu când se îngrașă 3-4 kilograme

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește cu o siluetă de invidiat. Mulți s-au întrebat cum reușește să se mențină în formă. Într-un interviu pentru Ciao, Andreea Berecleanu a dezvăluit câteva secrete utile pentru cei care vor să slăbească înainte de a pleca în vacanță. Știrista a mărturisit că atunci când se îngrașă mai mul t 4 kilograme, încearcă să nu mai mănânce seara.

Atunci când împlinesc un număr de kilograme, adică mai mult de 3-4 kilograme, intru într-un fel de alarmă și încerc să nu mai mănânc seara sau să nu mai mănânc dulciuri și carbohidrați. Dar în rest nu țin dietă pentru că îmi place mâncarea, încerc să fiu selectivă, bineînțeles, pentru că, după 40 de ani, trebuie să avem mai multă grijă, dar în general mănânc de toate„, a spus vedeta pentru ciao.ro.

La ce alimente a renunțat Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu arată incredibil la 47 de ani. Vedeta a declarat că ultima masă pe care o servește este la ora 17.00, iar în cazul în care i se face foame, mănâncă un iaurt cu semințe. De asemenea, prezentatoarea tv a mărturisit că a renunțat la dulciuri și consumă multe supe și ciorbe.

Am renunțat la dulciuri și mănânc multe supe și ciorbe. La prânz prefer o salată și un pește, iar seara, ciorbă. Ultima mea masă este la ora 17.00. Dacă mi se face foame, mănânc iaurt cu semințe. Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe bandă', a mai spus vedeta în urmă cu ceva timp.

Andreea Berecleanu și-a schimbat stilul de viață

În urmă cu 11 ani, Andreea Berecleanu și-a schimbat complet stilul de viață. Știrista de la Prima TV nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus, dar a fost nevoită să facă unele schimbări în viața sa. Vedeta s-a confruntat cu unele probleme la nivelul coloanei vertebrale, motiv pentru care medicul i-a spus să slăbească opt kilograme. Așa că Andreea Berecleanu a început procesul de slăbire. Anii au trecut, iar prezentatoarea de știri arată minunat.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton