Ce s-a întâmplat cu soprana de la Românii au Talent, care lucra ca femeie de serviciu: „După performanța de atunci, tot nu…”

 Borcilă Andreea
.

Ce s-a întâmplat cu soprana de la Românii au talent, care lucra ca femeie de serviciu. Paula Rad i-a cucerit pe telespectatori, dar și pe jurați cu prestația ei de acum cinci ani. A cântat atât de bine, încât Andra Măruță i-a oferit un Golden Buzz. Pe atunci, a trăit cele mai frumoase și intense emoții, pe marea scenă a emisiunii. Iată cu ce se ocupă, acum, femeia cu vocea de aur!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Acum cinci ani, pe scena de la Românii au talent, marca PRO tv, o femeie frumoasă și talentată îi lăsa pe mulți cu gura căscată. A fost supranumită soprana de la Românii au talent, iar asta pentru că i-a cucerit pe cei de acasă, dar și pe jurați. Andra Măruță a rămas profund impresionată, așa că i-a oferit Golden Buzz-ul mult așteptat.

paula-rad-9paula-rad-9

Paula Rad a venit de la Cluj direct la Românii au talent în 2017, acolo unde a trăit un moment unic pe marea scenă a emisiunii. Bruneta a început să cânte muzică de operă, cucerindu-i pe jurați, pe publicul din sală și pe cei de acasă. Andrei i-a plăcut atât de mult prestația sa încât nu a putut să nu-i ofere Golden Buzz-ul mult așteptat. Iată cu ce se ocupă, acum, Paula Rad!

Citește și: O mai ții minte pe Paula Rad, soprana de la „Românii au talent', care lucra ca femeie de serviciu?Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Brigitte Pastramă a fost operată de urgență:„Cel care îmi este soț nu a fost lângă mine'

Citește și: De ce a divorțat Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, după 11 ani de căsnicie:”Am ales să mă trezesc…”

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Simina Loica și Alex Zănoagă, după despărțire:”Mă deranjează…”

Ce s-a întâmplat cu soprana de la Românii au talent, care lucra ca femeie de serviciu

Paula Rad, soprana de la Românii au talent, a povestit, recent, într-un interviu pentru EGO.ro, cu ce se ocupă acum, la cinci ani de la apariția ei în emisiune. Pe atunci, primea un Golden Buzz chiar de la Andra, unul dintre jurații de la Românii au talent. Femeia și-a dorit să cânte la Operă, însă acest lucru nu s-a întâmplat nici la Cluj, unde locuiește, și nici la București. Mai mult, bruneta lucrase, la un moment dat, și ca femeie de serviciu pentru a se întreține. Acum, ea cântă pe la diverse evenimente și predă ore de canto, de pian și de chitară.

„După performanța de la PRO TV tot nu am găsit un loc de muncă la Operă. Ceea ce fac eu acum însă e să mai cânt pe la evenimente. Pentru un post de solistă, n-am mai bătut la nicio ușă, prefer să rămân pe partea asta, de colaborări, orice fel de gen de muzică. Nu cânt piese din repertoriul Andrei, îmi place mai mult muzica străină.

Am fost o vreme la nunți, apoi a venit pandemia, sper să mă mai aduc, să mă mai cheme. Aștept o propunere, mi-ar plăcea să cânt și la București, un muzician adevărat poate să cânte orice, nu să se axeaze pe un singur gen. Sunt tot în Cluj, am fost pe la evenimente. Trebuie însă să fii recomandat și să-ți placă să cânți din toate genurile. Mi-e foarte dor de scenă!

Din păcate, eu nu am avut așa mare noroc, precum alți artiști. Am lucrat și femeie de serviciu, pentru o bucată de pâine. Dar, am o viață înainte, am 34 de ani. Până atunci, predau ore de canto, de pian și de chitară. Ca profesor de pian nu am un tarif mare pe oră, e la nivelul pieței', a explicat ea pentru sursa citată anterior.

Soprana de la Românii au talent a dat o audiție la Opera din Cluj

În anul 2014, Paula Rad a fost la audiție pentru un post la Opera din Cluj. Cu toate acestea, a fost refuzată și s-a angajat ca femeie de serviciu pe un salariu de 2.000 de lei. Directorul instituției își amintește de Paula, dar a dezvăluit că nu a putut să îi ofere un loc de muncă, pentru că existau alte competitoare mai bune ca ea.

‘Într-adevăr, a fost la o audiţie, cred că era prin 2014. Ca Paula Rad sunt zeci de soprane pentru că vocea de soprană este cel mai des întâlnită. Paula are, spre deosebire de alte soprane, un volum de luat în considerare, are decibeli în voce, eu o cunosc de la Conservator. Când a venit la audiţia de la Operă nu a dat tot ce a putut, pentru că fusese răcită săptămâna respectivă. Audiţia nu a fost extraordinară. A fost o audiţie care îi reliefa vechile calităţi.’, a transmis Adrian Morar, directorul Operei din Cluj, acum câțiva ani.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton