Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea TV și-a schimbat credința în urmă cu 23 de ani

 Dumitrache Laura
.

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta este căsătorită cu Alexandre Eram din anul 2000 și au împreună doi copii, pe Alexia Eram și Aris. Putini știu că prezentatoare de știri de la PRO TV și-a schimbat religia în urmă cu 23 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca reușește să îmbine viața profesională cu cea de familie, și are o căsnicie fericită și frumoasă alături de soțul ei, Alexandre Eram. Vedeta PRO TV are doi copii minunați, o carieră de succes și mai multe afaceri. Recent, fiica sa, Alexia Eram, a dezvăluit ce religie are mama sa.

andreea escaandreea esca

Alexia Eram a dezvăluit într-un interviu că mama sa și-a schimbat religia la scurt timp după ce s-a căsătorit cu soțul ei. Prezentatoarea de știri și familia ei sunt catolici și în această perioadă aceștia sărbătoresc Paștele catolic.

Citește și:Ce împrumută Andreea Esca din garderoba fiicei sale, Alexia Eram, dar și invers: 'Nu prea avem același stil…'

Citește și:Ce declarație de dragoste i-a făcut Andreea Esca soțului ei, de ziua lui: „M-am prins, într-un final, și care e diferența clară dintre noi'. Alexandre Eram a împlinit 53 de ani

Citește și:Alina Sorescu, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre familia ei, după divorțul de Alexandru Ciucu: 'Indiferent cum se schimbă viața, trebuie să fim împreună'

Citește și:Care au fost ultimele cuvinte ale actorului Thury Ștefan înainte să moară: 'A fost diagnosticat cu cancer la cap. Se topea pe picioare. Mi-a spus că el…'

Andreea Esca a devenit catolică după ce s-a căsătorit cu Alexandre Eram

Andreea Esca se numără printre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. În anul 2000, Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram, iar împreună au doi copii, Alexia și Aris Eram. Recent, fiica vedetei de la PRO TV a dezvăluit ce religie are Andreea Esca.

Tânăra a dezvăluit că mama ei și-a schimbat religia și a devenit catolică după se s-a măritat cu Alexandre Eram.  „Părinții mei sunt catolici, așa că și eu sunt catolică', a declarat Alexia Eram potrivit Ciao.ro.

Andreea Esca sărbătorește Paștele de două ori pe an

Așadar, Andreea Esca sărbătorește Paștele de două ori pe an. Vedeta sărbătorește Paștele catolic alături de familia ei, dar și Paștele ortodox, împreună cu părinții săi. De asemenea, soțul Andreei Esca mănâncă și el preparate tradiționale și a declarat că soacra sa îi face sarmale în această zi de sărbătoare.

„Noi am sărbătorit Paștele pentru că suntem romano-catolici, dar sărbătorim și de Paștele Ortodox împreună cu părinții mei, mâncăm bunătăți tradiționale. Gătesc foarte rar, dar când gătesc cred că gătesc bine. Sper!', a spun Andreea Esca, conform Cancan.

Cum l-a cunoscut Andreea Esca pe soțul ei, Alexandre Eram

Andreea Esca l-a cunoscut pe Alexandre Eram la o petrecere, iar o prietenă de-ale ei îl cunoaștea. Astfel, cei doi s-au cunoscut, iar cu timpul au decis să devină un cuplu. După trei ani de relație, Andreea Esca și Alexandre Eram s-au căsătorit.

Alex ma sustine enorm. Ma incurajeaza, ma ambitioneaza, ma lauda si ma critica. Este mereu alaturi de mine si nu as fi putut face multe dintre lucrurile pe care le fac acum, daca nu era alaturi de mine. Imi intelege perfect profesia si pasiunea pentru ea. Ma sfatuiesc cu el, imi da idei si stie cum si cand sa ma felicite. Este un om minunat, pe care ma bucur ca l-am întalnit, declara în urmă cu ceva timp prezentatoarea de știri de la PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton