Cine este Elwira Petre. Totul despre carieră, familie și viața personală

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Elwira Petre. Elwira Petre a participat alături de soțul ei, Mihai Petre, la Asia Express, sezonul patru, show pe care l-au și câștigat împreună. Dacă despre el se cunosc destul de multe informații, puțini știu detalii despre frumoasa blondină. La 41 de ani, aceasta se laudă cu o siluetă de invidiat, dar și cu o carieră pe care mulți și-o doresc. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Elwira Petre. Elwira Petre și soțul ei Mihai Petre formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au demonstrat că fac o echipă bună atât acasă, cât și la muncă. Sunt amândoi dansatori și coregrafi. În 2021, aceștia au participat împreună la Asia Express și au și câștigat sezonul 4.

e1-1e1-1

Cine este Elwira Petre. Înainte de a participa a Asia Express, sezonul 4, Elwira Petre s-a arătat entuziasmată, dar a recunoscut că inițial și-a ridicat mai multe semne de întrebare. Soția lui Mihai Petre spunea la acea vreme că, din cauza unor factori, nu credea că ea și soțul ei vor mai participa în competiție. Curiozitatea a fost cea care i-a determinat însă să participe, pentru a nu rata o astfel de ocazie specială.

„Când am primit propunere de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil? Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!‘, a declarat Elwira Petre, înainte de a participa la Asia Express.

Citește și: Elwira și Mihai Petre, frustrați și stresați la Asia Express 4:”Suntem ca ultimii câini!”

Citește și: Cum arată fetițele lui Mihai Petre.Catinca și Ariana au crescut și seamănă cu Elwira, mama lor

Citește și: Mara Bănică este însărcinată a doua oară!Jurnalista pleacă de la Antena 1

Citește și: Jurnalista Maria-Denise Theodoru a murit.A primit Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate

Cine este Elwira Petre

Cine este Elwira Petre. Soția lui Mihai Petre se laudă cu o biografie bogată. Elwira Petre s-a născut în Koszalin, Polonia. Pe lângă o frumusețe răpitoare, ea a fost înzestrată și cu un talent incontestabil. Aceasta e cunoscută ca fiind una dintre cele mai de succes practicante de dans sportiv din România, în ultimii 20 de ani. Pasiunea pentru dans a moștenit-o din familie, de la unchiul său, de profesie tot dansator.

Tot despre cariera ei se cunoaște că Elwira Petre a fost campioană națională a României în anii 2002, 2003 și 2004. Ea și soțul ei au fost prima pereche din țară care a reușit să ajungă în primele 50 de locuri ale lumii la IDSF World Ranking List, în anul 2004.

De-a lungul timpului, Elwira Petre a făcut parte din mai multe show-uri TV, cum ar fi Asia Express și Chefi la cuțite.

Cum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre

Cine este Elwira Petre. Cât despre partea sentimentală, Elwira și Mihai Petre s-au cunoscut în Republica Moldova. Dansatorul avea nevoie de o nouă parteneră, după ce colega lui se accidentase. Se pare că pasiunea pentru dans i-a unit pe viață, devenind ulterior parteneri de cuplu.

„Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca tine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu', a mărturisit soțul Elwirei Petre.

Elwira și Mihai Petre au împreună două fiice

Cine este Elwira Petre. În prezent, Elwira și Mihai Petre sunt părinții a două fetiție superbe. Catinca și Ariana îi seamănă dansatoarei, moștenindu-i frumusețea ieșită din comun. Deși a devenit mamă de două ori, Elwira Petre continuă să se laude cu o siluetă ca de zeiță.

Pentru a le satisface curiozitatea fanilor ei, Elwira Petre le-a povestit în mediul online cum se menține în formă. Aceasta a explicat că deși putea, nu și-a dorit să își ascundă ridurile în cabinetul unui medic estetician. Frumoasa soție a lui Mihai Petre se mândrește cu ele și încercă pe cât posibil să aibă grijă de tenul ei de una singură.

Cum se menține în formă Elwira Petre

De asemenea, și de silueta ei se ocupă foarte atent. Pune mare amprent pe sport și pe creșterea masei musculare, care explică că este esențială atunci când înaintezi în vârstă.

Când aveam 20 de ani credeam că un om de 50 de ani este bătrân. Credeam că la primul rid apărut o să fug la esteticieni imediat. Dar nu a fost așa. Ridurile au apărut, l-am văzut și mi-am văzut de treabă ca și până atunci. Și sincer, nu credeam că o să fiu capabilă să fac asta în societatea care vrea să rămâi veșnic tânără și care tratează îmbătrânirea ca pe o boală. (…)

Exercițiul fizic este cel care nu o să lase corpul să îmbătrânească.Să crești masa musculară, cea care în viitor va susține corpul când înaintezi în vârsta. Care o să te ajute sa ai balans mai bun, să nu te accidentezi așa de repede. Chiar cred ca noi femeile avem nevoie să creștem masa musculară și să mâncăm mai multe proteine. Oasele devin din ce în ce mai slabe când îmbătrânim, așa că este bine să începi să lucrezi la timp.

Și nu trebuie sa mergi la sala neapărat! Poți face exerciții acasă, poți merge la o plimbare mai rapidă, poți face o alergare sau un work out de 20 de minute. Cea mai importantă este constanța. Să ai grijă de corpul tău în fiecare zi, câte un pic., a scris Elwira Petre pe Instagram.

Elwira Petre, apariție surprinzătoare la Chefi la cuțite 2023

Elwira Petre e invitată la Chefi la cuțite în ediția de miercuri, 5 aprilie, 2023 pentru a oferi o nouă amuletă la joc. Ambiția chefilor de a o obține va produce discuții foarte aprinse.

„N-a mai făcut nimeni așa ceva până acum', a spus Sorin Bontea la jocul de amuletă.

Conflictul a avut loc chiar sub ochii Elwirei Petre: „A fost război! Eu nu credeam că ei iau atât de tare în serios acest concurs'.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton