Ce relație există între Olguța Berbec și Vlăduța Lupău. Artistele sunt rude

 Oana Pantazi
.

S-a scris nu o dată că relația dintre Olguța Berbec și Vlăduța Lupău s-a rupt și că au devenit rivale, însă pe cele două artiste le leagă acum ceva mai mult decât o simplă prietenie…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Olguța Berbec și Vlăduța Lupău sunt două dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară, iar colaborarea lor profesională a fost dintotdeauna bine primită de public. Iată însă că, la un moment dat, s-a zvonit că între cele două interprete s-a rupt legătura de prietenie și că s-au transformat în rivale.

48413559_2258785621076915_718649248115064832_n48413559_2258785621076915_718649248115064832_n

Ce relație există, de fapt, între Olguța Berbec și Vlăduța Lupău

Olguța Berbec și Vlăduța Lupău sunt două artiste din noul val de interpreți de muzică populară extrem de apreciate. Tinere, frumoase și talentate, cele două interprete au ajuns la rapid la sufletele fanilor. La un moment dat însă, s-a speculat că între cele două artiste s-a produs o ruptură, relația lor de prietenie transformându-se în rivalitate, lucru total neadevărat. Așa-zisa rivalitate dintre cele două interprete se rezumă însă doar la capitolul vizualizărilor pe Youtube, pentru că în viaţa reală cele două sunt foarte apropiate.

Citește și: Cum arăta Vlăduța Lupău când a debutat în muzică. Și-a făcut multe operații estetice

Citește și: Ce spune Georgiana Lobonț despre cearta cu Vlăduța Lupău: „Nu a fost ceva infim'

Citește și: Ce relație are, de fapt, Vlăduța Lupău cu soacra ei: „Mi-ar plăcea să…”

Citește și: Olguța Berbec a născut o fetiță. Primele declarații: „Încerc să-mi revin”

Citește și: Niculina Stoican, dată în judecată de Olguța Berbec. De la ce a pornit scandalul dintre artiste

Mai mult, relația lor a trecut la un alt nivel de ceva vreme, deoarece cele două artiste s-au înrudit. Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac, sunt nașii de cununie ai Vlăduței Lupău și ai fotbalistului Adrian Rus.

Cum și-a cunoscut Vlăduța Lupău soțul

Vlăduța Lupău s-a căsătorit s-a căsătorit cu Adrian Rus, portar la FC Cluj, pe data de 12 noiembrie 2019, după o poveste de dragoste ce a durat 5 ani. Cei doi au avut o nuntă total atipică. Artista și iubitul ei s-au căsătorit într-o pădure, unde totul a fost special amenajat pentru ei.

„L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu. Am terminat medicină veterinară. Un profesor avea un eveniment la un lac și era și el (n.r. Adi Rus) acolo. Așa ne-am cunoscut’, mărturisea Vlăduța Lupău pentru „Acces Direct’.

Soțul ei a povestit că cel care a făcut primul pas în relație a fost el.

‘Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie‘, a declarat Adrian Rus în emisiunea ‘La Măruță’.

Vlăduța Lupău și soțul ei nu au copii încă, însă Olguța Berbec a devenit, anul trecut, mamă pentru a doua oară. Vlăduța a dezvăluit însă că își dorește să fie mamă de băiat și că soțul său este dornic să devină tată în viitorul apropiat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton