Anamaria Prodan a făcut pace cu Laurențiu Reghecampf: „Îl vom ajuta mereu, ne rugăm pentru el”

 Martin Lorena
.

Anamaria Prodan a făcut pace cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ocupat primele pagini ale ziarelor după ce au anunțat că vor divorța. La scurt timp după, impresara a ieșit public cu o serie de acuzații la adresa fostului soț. Acum, ea se pare că a pus stop oricărei discuții controversate și a decis să facă pace cu antrenorul Universității Craiova!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui adevărat scandal, după ce antrenorul Craiovei a anunțat că va divorța. La scurt timp după, sexy-impresara a ieșit public cu o serie de acuzații dure la adresa fostului soț. Cu toate acestea, acum, Anamaria Prodan susține că l-a iertat pe acesta pentru tot ce a făcut și că îl va ajuta atunci când el va avea nevoie.

0-Anamaria-Prodan0-Anamaria-Prodan

Aceasta a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre sentimentele pe care le are față de fostul său partener de viață. Iată ce a declarat!

Citește și: Reghe, deranjat de pozele cu Anamaria Prodan aproape goală:I-am zis: băi, ai 45 de ani, nu e normal

Citește și: Laurențiu Reghecampf a vrut să divorțeze după episodul cu Dan Alexa și Anamaria Prodan:Nu mi-aș fi închipuit că poate să facă așa ceva

Citește și: În ce relații a rămas Bănel Nicoliță cu fosta soție. Cristina a spus adevărul:Fiecare decide pentru el însuși

Citește și: Andra, dezvăluire surprinzătoare despre Andreea Marin, la Românii au Talent:Cântă senzațional la acordeon

Anamaria Prodan a făcut pace cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a decis să pună punct tuturor discuțiilor controversate legate de ea și fostul său soț. Ba mai mult decât atât, sexy impresara susține că l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf și că îl va ajuta în momentul în care acesta va avea nevoie.

„Sunt atât de fericită și liniștită, încât am uitat de toată perioada aceea urâtă din viața mea. Sunt fericită și împlinita, știam că Dumnezeu îmi va aduce lângă mine prieteni adevărați! Copiii sunt liniștiti! Am uitat totul, toți. Nu vrem să știm decât de drumul nostru frumos și lin, întotdeauna demn și drept. Așa mi-am crescut copiii toată viața și sunt mândră că așa s-au format că oameni. Nu ne vom uită înapoi niciodată! Pe Reghecampf îl vom ajuta mereu, iar când o să fie foarte jos o să-i întindem toți mâna să-l ridicăm! Numai atunci își va da seama ce a făcut din viața, familia și demnitatea lui! L-am iertat toți și ne rugăm pentru el mereu să-i fie bine', a spus ea pentru Click.

„Niciuna nu-i ca mine'

Anamaria Prodan a vorbit, zilele trecute, despre viața ei sentimentală. Aceasta, aflată în acest moment la Dubai, susține că este extrem de fericită și liniștită. Ba mai mult decât atât, ea a subliniat că este curtată de mulți bărbați, însă momentan nu se pune problema de o relație.

‘Sunt liniștită, sunt fericită, în sfârșit sunt alături de oameni de teapa mea, fără probleme, fără scandaluri, fără prostituție, fără alcool și alte nenorociri. (…) Sunt fericită pentru că am alături de mine oameni care știu cum să se comporte cu o femeie, care știu cum să protejeze o femeie care au respect față de familie, de copii și de eiNu pot să spun dacă sunt îndrăgostită, nu se pune acum problema de o relație… Sunt încă măritată. L-am primit, e de la Serafino și inelul, și brățara. ‘Sunt curtată, și încă cum. E normal, arăt perfect, sunt deșteaptă și niciuna nu-i ca mine, a spus ea pentru  fanatik.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton