Povestea neștiută dintre Rita Mureșan și Horia Brenciu. Ce relație a fost între ei, de fapt: "A curtat-o cinci ani la rând"

 Oana Pantazi
.

Puțini știu că pe Rita Mureșan și Horia Brenciu îi leagă o frumoasă prietenie, dar și, se spune, ceva mai mult de atât. Cu toate că artistul a fost întotdeauna extrem de discret în privința vieții personale, la un moment dat s-a aflat că a fost extrem de îndrăgostit de Rita Mureșan, pe care ar fi curtat-o ani de zile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă Rita Mureșan a dispărut de ceva vreme din peisajul monden, încă este de notorietate relația de prietenie pe care Horia Brenciu a avut-o cu creatoarea de modă. De fapt, presa vremii a speculat că a fost întotdeauna ceva mai mult de atât, fapt confirmat de una dintre prietenele Ritei Mureșan. Viața i-a readus recent împreună, în cadrul unui eveniment, iar fotografia pe care au făcut-o împreună a reamintit de vremurile în care, se spune, Hora era îndrăgostit lulea de ea…

56904977_10218507804385920_6007880363374804992_n56904977_10218507804385920_6007880363374804992_n

Rita Mureșan, curtată 5 ani de Horia Brenciu

Viața i-a despărțit de multă vreme, iar acum Rita Mureșan este divorțată și are două fiice, în timp de Horia Brenciu este căsătorit cu Alice Dumitrescu și au o familie superbă. Cu toate că viața amoroasă a lui Horia Brenciu a fost întotdeauna o enigmă, artistul fiind extrem de discret în această privință, în anii 2000 s-a speculat mult cu privire la relația dintre el și Rita.

Citește și: Ramona Olaru a împlinit 33 de ani. Mesaj emoționant de la iubitul ei, Cătălin Cazacu: „Este femeia pe care am căutat-o toată viața'

Citește și: Laurette a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Magaye Gueye:'Iubesc și mă simt iubită'

Citește și: Cel rol a vrut Florin Piersic să joace și de ce nu a reușit niciodată:„Îl regret’

Citește și: Unde pleacă Raluca Bădulescu, după divorțul de Florin Stamin:'Merg în cluburi să dansez, dar mai mult la plajă, sincer'

Nu era un secret că Horia Brenciu avea o slăbiciune pentru Rita Mureșan – artistul a mărturisit că a fost feblețea lui -, însă, în 2008, avea să iasă la iveală ceva mai mult de atât… Invitată la emisiunea Alegerea Ritei', difuzată la vremea aceea de Euforia TV, multipla campioană olimpică la gimnastică ritmică Irina Deleanu, prietenă cu Rita, a dat din casă, dezvăluind care era, de fapt, relația dintre cei doi.

Horia a curtat-o pe Rita cinci ani la rând. Într-o noapte, i-a desenat o inima uriașă, în fața casei', a dezvăluit atunci Irina Deleanu.

Informația nu a fost confirmată de niciunul dintre ei, dar nici infirmată, fapt ce a creat și mai multe speculații la vremea respectivă.

Cum s-a născut legenda „saltelei lui Brenciu”

Rita Mureșan a fost și ea mereu extrem de discretă în privința vieții personale. Creatoarea de modă a fost căsătorită timp de 13 ani cu omul de afaceri Nelu Mureșan, căruia i-a dăruit două fiice: Rebecca și Gloria. În 2007, cei doi au divorțat, însă au rămas în relații bune, de dragul fetelor. Prietenia dintre Rita Mureșan și Horia Brenciu durează de ani mulți, de pe vremea când el era încă burlac și ea era căsătorită, iar relația lor a fost nu o dată prilej de comentarii în lumea mondenă, unde era de notorietate.

Astfel s-a născut legenda despre dragostea neîmplinită dintre Rita și Horia. Se pare că, pe vremea când ea era încă măritată cu Nelu Mureșan, Horia Brenciu, burlac fiind, își făcuse obiceiul să o viziteze zilnic pe creatoarea de modă și, nu o dată, să înnopteze în casa ei.

Artistul dormea pe o saltea cumpărată special pentru el, pe care prietenii comuni o botezaseră „salteaua lui Brenciu”. Vizitele lui Horia în casa Ritei după 2007, deși, paradoxal, ea tocmai divorțase, însă el se afla deja într-o relație cu Alice Dumitrescu, cei doi casătorindu-se în 2014, după aproape 11 ani de relație.

În 2014, la lansarea colecției sale, Rita Mureșan a fost întrebată nu doar despre absența lui Horia de la eveniment, ci și despre celebra saltea a lui Brenciu.

Horia Brenciu filmează astăzi pentru X Factor, dacă vreți să știți. Horia întotdeauna este un drăguț. Dacă aveam evenimente și poate să vină, vine. Este prieten cu noi, nu ne vedem în fiecare zi, are și el familia lui. În rest, nu are sens să ne întoarcem acum 20 de ani' a spus Rita Mureșan la vremea respectivă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton