Ce regrete are Vica Blochina, după 16 ani de relație cu Victor Pițurcă: "Dacă nu aș fi avut o relație cu un om însurat, poate aș fi fost o femeie normală"

 Oana Pantazi
.

Relația pe care Vica Blochina a avut-o cu Victor Pițurcă, timp de 16 ani, a fost una de notorietate, chiar dacă el era și este un bărbat însurat. Ea nu s-a sfiit să recunoască nici că, de-a lungul poveștii lor de dragoste, l-a înșelat pe iubitul și tatăl fiului ei de mai multe ori. Vica mărturisește că are regrete, dar, pe de altă parte, conchide că toate lucrurile negative din viața ei au făcut-o femeia puternică de azi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit timp de 16 ani, iar relația lor a trecut prin multe încercări de-a lungul timpului. Deși el era căsătorit, fosta balerină i-a dăruit iubitului ei un copil. În anul 2011, între cei doi a izbucnit un scandal de proporții, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal fiind implicat într-un proces de paternitate. La acea vreme, Victor Pițurcă a refuzat să recunoască paternitatea fiului lor, așa că Vica Blochina l-a acționat în justiție. Vica a suferit însă permanent, deoarece își dorea ca tatăl copilului ei să legalizeze relația lor, lucru care nu s-a întâmplat.

2-112-11

Ce regretă Vica Blochina după relația cu Victor Pițurcă

Deși relația dintre Victor Pițurcă și Vica Blochina nu a fost oficială, el fiind însurat, a fost însă una de notorietate, cu atât mai mult cu cât cei doi au un fiu, Edan, acum în vârstă de 16 ani, care seamănă foarte mult cu tatăl lui. Cu toate acestea, Vica a trebuit să dovedească paternitatea copilului ei în instanță, iar apoi cei doi nu și-au vorbit ani de zile.

Mai mult, fosta dansatoare de la barul Melody, locul unde, de altfel, cei doi s-au și cunoscut, nu a ezitat să-și înșele iubitul pe parcursul relației. Iată ce spune acum despre această poveste tumultuoasă!

Citește și: Ce avere uriașă are Vica Blochina:„Am încă trei apartamente și vreo zece terenuri. Cât costă locuința de la Victor Pițurcă

Citește și: Motivul pentru care Vica Blochina nu și-a trecut până acum fiul pe numele lui Victor Pițurcă

Citește și:Alexandra Ungureanu recunoaște că își cumpără haine din second-hand: „Felul în care le mixez le face să pară foarte prețioase’ / EXCLUSIV

Citește și:Calvarul prin care a trecut Kamara de la Survivor, în Guineea, după ce i-a murit tatăl: „Mă abuzau fizic și psihic'

„Câteodată stau și mă gândesc… știi care e faza? Întotdeauna, oricine mi-ar spune să nu te uiți stânga, dreapta, vezi oamenii fericiți, nefericiți, tot timpul ai repere. Eu sunt așa cum sunt acum. Poate dacă nu aș fi avut o relație cu un om însurat, poate aș fi fost altfel, aș fi fost o femeie normală. Stau să mă gândesc, pentru mine, punctul meu final care a fost?

Ce s-a întâmplat în punctul final? Copilul meu este super bine, este acolo unde mi-am dorit eu, chiar mult mai bine decât mi-am imaginat vreodată și asta înseamnă că eu sunt o mamă luptătoare și am făcut lucrurile așa cum a trebuit, cum a fost cursul vieții. De aceea, îmi pare rău că sunt unele lucruri în viață pe care le-am făcut, dar după aceea, mă trezesc și spun că a fost bine ce am făcut.Acest drum în viață, ți-l dă Dumnezeu. Cum alegi și cum ieși din el, depinde numai de tine și de ce vrea Tatăl Ceresc”, a declarat Vica Blochina pentru Wowbiz.

Vica Blochina l-a înșelat pe Victor Pițurcă de nenumărate ori

În cei 16 ani, Vica Blochina a sperat permanent că legătura lor va deveni cândva mai mult decât o relație extraconjugală și că, în cele din urmă, va deveni soția sau iubita oficială a lui Victor Pițurcă. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată însă, iar ea a ajuns să se răzbune pe iubitul ei înșelându-l cu alți bărbați.

„Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a spus Vica Blochina pe YouTube.

În pofida acestui fapt, Vica s-a întors de fiecare dată la Victor Pițurcă, deși a cunoscut bărbați care i-ar fi putut oferi nu doar mai multe din punct de vedere material, ci și un alt statut.

Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, ca social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi”, a mai spus Vica Blochina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton