Andreea Berecleanu, despre relația de prietenie pe care o are cu Andreea Esca: "Ne-am fost alături în momentele cele mai importante ale vieții"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Berecleanu și Andreea Esca sunt prezentatoare de știri de peste două decenii, dar putini sunt cei care știu că cele două se cunosc de peste 30 de ani. Andreea Berecleanu a vorbit despre prietenia cu colega ei de breaslă, Andreea Esca. Cele două s-au susținut în fiecare moment dificil din viața lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu și Andreea Esca sunt două dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri din România. Cele două se cunosc de trei decenii și au o relație de prietenie specială. Andreea Berecleanu a vorbit recent despre relația de prietenie pe care o are cu celebra știristă de la PRO TV.

ANDREEA BERCLEANU SI ESCAANDREEA BERCLEANU SI ESCA

Recent, Andreea Esca a organizat un eveniment de lansare al noului număr al revistei sale, unde au participat numeroase vedete. Printre acestea s-a numărat și Andreea Berecleanu, prezentatoare de știri de la Prima TV. Cele două știriste se cunosc de mai bine de 30 de ani, iar Andreea Berecleanu a vorbit despre prietenia cu vedeta de la PRO TV.

Citește și:Cum arată Andreea Berecleanu blondă și cu breton: „Am găsit aceasta poză din Paris'

Citește și:Cum se menține Andreea Esca în formă la 50 de ani și pe ce își cheltuie banii: „Toate aceste lucruri la un loc se cheamă o viață sănătoasă'

Citește și: Ada Dumitru și DOC s-au bătut la Survivor 2023: „De ce arunci cu c****? Ești în sevraj…”/ Ce pedeapsă au primit

Citește și:Ce lege propusă de Codin Maticiuc a ajuns spre promulgare la președintele Klaus Iohannis: „Până acum plăteam taxe statului pentru privilegiul de a ajuta statul”

Andreea Berecleanu a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Andreea Esca

Andreea Esca a organizat un eveniment de lansare al noului număr al revistei sale Alist Magazine, unde au participat numeroase vedete de la noi din țară. Alături de știrista de la Pro tv a fost și Andreea Berecleanu, prezentatoare de știri de la Prima TV. Cele două se cunosc de peste 30 de ani și au legat o relație de prietenie minunată. Andreea Berecleanu a vorbit despre relația pe care o are cu colega ei de breaslă.

Eu și Andreea Esca ne cunoaștem de 30 de ani. Ne-am fost alături în momentele cele mai importante ale vieții noastre. Si ea alături de mine și eu alături de ea. Așa cum e frumos și este de fiecare dată o încurajare să văd atât lume care participă la ceva ce este creativ. Pentru că este un proces de creație, nu numai jurnalistic., a declarat Andreea Berecleanu pentru wowbiz.ro.

Andreaa Berecleanu și Andreea Esca au fost colege la Pro tv

Andreea Berecleanu și Andreea Esca și-au început cariera în televiziune amândouă la postul Soti TV, iar ulterior au lucrat împreună la PRO TV. Anii au trecut, iar Andreea Berecleanu prezenta jurnalul de știri la Antena 1, în timp ce Andreea Esca prezenta știrile la PRO TV. În tinerețe au petrecut mult timp împreună, dar Esca a declarat în urmă cu câțiva ani că au existat perioade în care nu s-au intersectat absolut deloc.

Am fost împreună multă vreme, am fost foarte puțin timp la Soti. Si pe urmă ea a prezentat jurnalul de la ora 5.00 pentru foarte multă vreme la PRO TV. Și am fost întotdeauna niște colege care au o relație absolut corectă din punct de vedere profesional. Mai mult decât atât, aveam perioada în care eram tinere și mergeam, de exemplu, la zile de naștere împreună. Adică aveam și o activitate extraprofesională comună', declara prezentatoarea de știri în trecut.

Andreea Berecleanu: „Între mine și Andreea Esca nu a fost o competiție a caracterelor, a fost o competiție a știrilor”

În urmă cu trei ani, Andreea Berecleanu își anunța plecarea de la Antena 1, trustul la care a luat aproape 20 de ani. Prezentatoarea de știri a fost înlocuită de Alessandra Stoicescu, iar la acea vreme s-a zvonit că aceasta i-ar fi trimis un mesaj la scurt timp după plecarea sa. Ulterior, Andreea Berecleanu a explicat că nu a primit niciun mesaj de la Alessandra Stoicescu, dar în schimb a fost contactată imediat de Andreea Esca.

Ce este însă adevărat, este că unul dintre primii oameni de la care am primit un sms și chiar am vorbit la telefon imediat este Andreea Esca. Ce-i drept, între mine și Andreea nu a fost o competiție a caracterelor. A fost o competiție a știrilor', a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton