Ce poate mânca Teo de Paște, după operația de micșorare de stomac. Te apucă plânsul!

 Oana Popoiag
.

După operația de micșorare de stomac pe care Teo a făcut-o în urmă cu câțiva ani, mesele ei zilnice arată cu totul altfel. Iar asta pe viață. Vedeta ne-a povestit ce poate consuma la masa de Paște și ce alimente îi fac rău în urma operației.

În 2011, Teo Trandafir a fost la un pas de moarte, din cauza unei pancreatite grave. A fost transportată de urgență la Viena, operată de două ori și se poate spune că supraviețuirea sa a fost un miracol. Doi ani mai târziu, după ce s-a recuperat complet, vedeta TV a fost supusa unei interventii de micșorare a stomacului. În doar un an de la acestă operație, respectiv 2014, Teo deja impresiona printr-o transformare spectaculoasă a siluetei.

Teo are un meniu 'criminal' de Paște

O operație de micșorare a stomacului implică și impune schimbări dramatice și definitive în alimentație. Am fost curioși să aflăm, în aceste condiții, cum arată meniuld e Paște al lui Teo? Mese bogate? În niciun caz! 'Am un stomac foarte mic, norocul meu e că nu trebuie să mă abțin de la nimic. De exemplu, să mănânc un ou întreg pentru mine e exagerat, așa că mănânc jumătate. Odată făcut 'gastric sleeve' (nr. operație de micșorare de stomac) nu mai poți face excese alimentare pentru că nu ai unde să bagi. În schimb, nu pot să beau vin, pentru că mă doare, adică simt aciditate. Nu mănânc murături pentru că simt aciditatea. Nu mă deranjează, dar creează disconfort și prefer să evit. Evit și fructe, dar în principiu pot să mănânc orice, până când devine neplăcut. Mănânc jumătate de ou la o masă și e vis', ne-a declarat Teo.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton