Ce pensie are Mitică Dragomir. Fostul șef din fotbal încasează o sumă uriașă

 Lupescu Anca
.

Mitică Dragomir încasează o pensie mai mult decât decentă, care nu poate fi comparată cu cea a unui om obișnuit din România. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal se bucură de o sumă destul de mare din partea statului român. Mai mult, Mitică Dragomir încasează nu una ci trei pensii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Încasează peste 3.500 de euro lunar

Mitică Dragomir primește o pensie de fost parlamentar, una de la Ministerul de Interne iar cealaltă este pensia obișnuită, obținută ca urmare a cotizării la sistemul de stat. În total, el încasează aproximativ 3.500 de euro lunar.

A făcut 4 milioane de euro anul acesta

Mitică Dragomir a vândut anul acesta și o vilă în valoare de 3,9 milioane euro și alta de 110.000 euro. Astfel, doar anul acesta, fostul șef de la LPF și-a rotunjit veniturile cu peste 4 milioane euro. Așadar, se poate spune că în cazul lui Mitică Dragomir, pensia reprezintă doar 'bani de buzunar'.

Mitică Dragomir este un pensionar fericit, care nu trebuie să își facă griji pentru ziua de mâine.

La altă rubrică din declaraţia de avere apare o altă vânzare, tot o vilă, din Voluntari, pentru care a obţinut 110.000 de euro. Dumitru Dragomir are bijuterii și ceasuri de 100.000 de euro, o vilă de peste 500 mp și două apartamente, de 210 mp și 240 mp.

Dumitru Dragomir a muncit timp de 47 de ani

dragomirdragomir

„Acum construiesc un bloc, cel mai frumos din Bucuresti, va spun. E la 200 de metri de Herastrau. Stau acolo de dimineata pana seara. In rest, sunt angajatul fiului meu. Dar nu iau niciun ban, traiesc din pensie. Am o pensie buna. Pai aveam 15 000 de euro salariul cand eram la Liga Profesionistă de Fotbal. Plateam 6000 de euro la stat. Cum sa nu iau pensie buna.', a spus Dumitru Dragomir acum câteva luni.

Trebuie spus că o pensie medie în România este de 1292 de lei pe luna, astfel că veniturile lui Dragomir depasesc cu mult această sumă încasată de un pensionar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton