Ce decizie a luat Meghan Markle după ce ea și Prințul Harry au fost obligați să-și plătească datoria de 2,4 milioane de lire sterline

 Oana Pantazi
.

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit în sfârșit independenți după ce și-au reglat datoriile față de Familia Regală britanică. Iată cu ce se vor ocupa în continuare Ducii de Sussex!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Numele lui Meghan Markle și al Prințului Harry au fost recent pe buzele tuturor, în contextul scandalului iscat de o datorie, deloc de neglijat, pe care Ducii de Sussex au avut-o față de contribuabilii britanici – este vorba despre suma de 2,4 milioane de lire sterline, bani folosiți pentru a renova Frogmore Cottage, proprietatea care le-a fost cămin până la plecarea în Canada.

Citește și: Cum a debutat Cabral în televiziune, în urmă cu 20 de ani: „Am vrut să mă opresc”. Regula pe care a respectat-o pentru o carieră longevivă/ EXCLUSIV

Renunțarea la statutul de membri seniori ai Casei Regale britanice le-a adus lui Meghan Markle și Prințului Harry mai multă libertate, dar și mai multe responsabilități… Recent, cei doi au rămas și fără sprijinul material venit din partea Prințului Charles și, mai mult, au fost obligați să returneze contribuabililor britanici banii folosiți la renovarea proprietății lor.

Datoria a fost plătită

Iată că după ce situația Frogmore Cottage a devenit subiect de dezbatere națională, Meghan Markle și Prințul Harry au găsit o soluție mulțumitoare pentru a nu mai fi trași la răspundere, în presă, că au beneficiat de banii plătitorilor de taxe pentru a-și renova locuința.

„O contribuţie a fost făcută către Sovereign Grant (sistemul financiar care subvenţionează monarhia britanică) de către ducele de Sussex (Harry)”, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului.

„Această contribuţie oferită de prinţul Harry acoperă integral costurile necesare renovării Frogmore Cottage, proprietate a Majestăţii Sale Regina, şi care va rămâne reşedinţa din Marea Britanie a ducelui şi familiei sale”, a mai spus el.

cat-castiga-Meghan-Markle-si-Printul-Harry-1cat-castiga-Meghan-Markle-si-Printul-Harry-1

„Încrederea este cel mai bun accesoriu”

Cheltuielile au sporit, evident, după ce plata bodygurazilor care le asigură securitatea lor și lui Archie a căzut tot în grija lor, iar proprietatea pe care și-au achiziționat-o recent în Santa Barbara – o vilă de 14, 7 milioane de dolari – le-a subțiat considerabil bugetul. Totuși, averea celor doi Duci de Sussex se ridică la 30 de milioane de dolari, așadar Meghan și Harry nu au renunțat la campaniile de întrajutorare cu care și-au obișnuit susținătorii.

Recent, Meghan Markle a demarat, prin intermediul organizației Smart Works, o campanie care ajută femeile care șomere și vulnerabile. Acestea vor fi ajutate să se prezinte la interviuri de angajare și vor beneficia de pregătire – începând cu garderoba și încheind cu sfaturi profesionale primite de la specialiști.

„Oamenii pot spune că Smart Works se referă la haine, dar chiar nu e aşa… Toate aceste lucruri sprijină ce este important, şi se află în interiorul nostru, şi este cel mai bun accesoriu. Este încrederea', mărturisea Meghan Markle.

Mai mult, recent cei doi Duci de Sussex au semnat un contract un contract pe mai mulți ani pentru documentare, lungmetraje, seriale și programe pentru copii. Nu în ultimul rând, s-a aflat că Meghan Markle și Prințul Harry au și niște tarife imbatabile pentru un simplu discurs online – 1 milion de dolari!

Citește și: Adelina Pestrițu, primul mesaj după ce a terminat tratamentul pentru coronavirus: „Nu e plăcut să fii bolnav”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton