Ce pensie are Alexandru Arșinel. Actorul duce o viață lipsită de griji, pentru că statul îi oferă lunar o sumă mare de bani pentru activitatea sa, dar și în calitate de însoțitor al soției sale cu handicap

 Lupescu Anca
.

Alexandru Arșinel are 80 de ani și duce, aparent o viață lipsită de griji, din punct de vedere financiar. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Actorul încasează o sumă mare de bani, lunar, potrivit declarației sale de avere din 2018, de pe vremea când era manager la Teatru de Revistă. 

Arşinel a încasat 90.733 lei ca manager la Teatrul de revistă, 86.229 de lei din drepturi de autor, 33.720 de lei ca indemnizaţie de revoluţionar şi 58.116 lei ca pensie. În total, Arşinel a câştigat 268.798 lei, adică 22.399 lei (aproximativ 4.800 de euro) pe lună. Faţă de precedentele declaraţii de avere, Arşinel a completat un venit nou, 6.125 de lei, în dreptul căruia a notat „Handicap gr. 2'.

Suma pe care o primește Arșinel include și o îndemnizație de merit din partea Ministrului Culturii și o pensie de revoluționar. 

În plus, actorul primește și ajutor financiar în calitate de îngrijitor al soției sale. Maria a avut un accident în urmă cu trei ani, când a căzut în cap pe scări, iar acum femeia nu își poate mișca decât mâna dreaptă. 

images-1-10images-1-10

Fiind încadrată la handicap de gradul 2, Arșinel este cel care o îngrijește, iar pentru asta primește lunar o sumă de bani, ajungând, în total la suma de 15.141 lei pe lună.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton