Ce a pățit Oxi de la Chefi la Cuțite, după ce a vorbit public despre Raluca Todea: "Au zis că mă bat. Când te sună Manciu și..."

 Laciu Andreea
.

Ce a pățit Oxi de la Chefi la Cuțite, după ce a vorbit public despre Raluca Todea. Oxi de la Chefi la Cuțite a revenit cu noi dezvăluiri, după ce a povestit recent niște detalii uluitoare despre culisele emisiunii și despre foștii ei colegi de emisiune. Fosta concurentă a fost acuzată că ar fi sabotat-o pe Raluca Todea, iar în marea finală a sezonului 10 a pornit un scandal uriaș între cele două, iar Dan Manciu s-a implicat și el în acest conflict, aruncând acuzații grave la adresa lui Oxi, așa cum este cunoscută Roxana Crudu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a pățit Oxi de la Chefi la Cuțite, după ce a vorbit public despre Raluca Todea. După ce a intrat recent pe TikTok să se apere de acuzațiile lansate de Raluca Todea și Dan Manciu, Oxi anunțase că nu va mai intra în astfel de polemici, ci se va ocupa doar de cooking show-ul ei personal pe această rețea de socializare. Însă, acum a revenit asupra acestei decizii după ce, susține ea, ar fi fost amenințată.

cine-este-dan-manciu-5cine-este-dan-manciu-5

Ce a pățit Oxi de la Chefi la Cuțite, după ce a vorbit public despre Raluca Todea

Oxi de la Chefi la Cuțite, Raluca Todea și Dan Manciu păreau să fie nucleul echipei roz în sezonul 10. Au lucrat perfect împreună, au fost apreciați de jurați, dar apoi totul s-a destrămat în marea finală. Așa a apărut parcă din senin un scandal uriaș. Raluca Todea și Dan Manciu ar fi aruncat cu acuzații grave în direcția Roxanei Crudu. Au susținut că aceasta a încercat să își saboteze colega, apoi Oxi s-a apărat și ea public.

Însă, se pare că dezvăluirile ei i-au adus numai necazuri, căci acum ar fi fost chiar sunată și amenințată de cei care sunt de partea Ralucăi. Mai mult decât atât, se pare că finalista de la Chefi la Cuțite și-ar mai fi acuzat încă un coleg de sabotaj în ultima ediție a sezonului 10, dar, susține ea, imaginile nu ar fi fost difuzate de Antena 1.

Citește și: Oxi de la Chefi la Cuțite, despre imaginile din finală care nu au mai apărut la TV: „Am rămas mască! La montaj…”

Citește și: Mădălina Craiu, alias Ilinca Anghel, dezvăluie cum e atmosfera la filmările pentru serialul Clanul:„Am văzut-o pe Carmen plângând până la cinci ore încontinuu' / EXCLUSIV

Citește și: Brigitta Gheorghe, despre Oxi, după finala Chefi la Cuțite, sezon 10: „O să vă dați seama despre caracterul pe care îl are…”

Citește și: Denise Rifai, detalii neștiute din viața ei amoroasă. Ce spune despre căsătorie și copii: „Eu, dacă m-aş fi căsătorit până acum, aş fi divorţat de două ori' / EXCLUSIV

„Eu am ales să ies din acest subiect și să nu mai alimentez absolut nicio sursă cu ce s-a întâmplat în finală. Am zis că accept că așa s-a vrut să se dea, așa s-a vrut să fie. Eu m-am dus acolo ca bucătar, am vrut să văd unde mă situez, la ce nivel, nu m-am dus acolo să fac o carieră în televiziune. Am refuzat categoric să merg la emisiuni sau să jurizez noul sezon Chefi la Cuțite.

Înseamnă că undeva e un adevăr. Am văzut că încă se merge pe acest subiect. Se scot anumite minciuni, m-a bufnit râsul când le-am auzit. Să vedem cine a mai sabotat-o pe Raluca, deoarece ea a mai strigat acolo pe platou, dar nu s-au dat aceste imagini. Ea a mai strigat pe cineva că o sabotează, nu eram doar eu”, a dezvăluit Oxi de la Chefi la Cuțite, pe contul ei personal de TikTok.

Fosta concurentă susține că a fost amenințată

După ce a postat pe TikTok cel mai recent clip, Oxi le-a răspuns și celor care i-au lăsat comentarii. Tânăra susține că ar fi fost amenințată cu bătaia, iar Manciu ar fi sunat-o după ce concurenta lui Florin Dumitrescu a povestit ce s-a întâmplat în finală.

„Eu sunt (n.r. împăcată cu sine), dar cand te suna Manciu, ex sotul Ralucai, si inca se merge pe subiect desi, eu indiferent de imagine am ales sa o las balta. (…) Au zis ca ma bat, ceilalti au vorbit urat de mine. Eu nu am zis nimic de nimeni. Sunt multe imagini care nu s.au dat, dar daca tu nu stii cu ce se mananca un show tv, e normal sa reactionezi asa.

Dar parcursul meu spune altceva, si chefi sunt de aceasi parere, nu am vrut nici un loc 1, am vrut sa ma testez sa imi vad abilitatile de bucatar. Faptul ca muncesti bine dar nu ai incredere in tine nu au treaba intr-o jurizare, atat timp cat ce faci, faci bine. Ei tipau la mine mereu si pe orice puneam mana nu le convenea, meniul nu era acelasi pe care il vorbisem, nu intelegeam nimic…

Nu confunda regia cu montajul. de exemplu cat a dat la montaj cat au lucrat cei de la celelalte echipe? doar putin cu toate ca au muncit mult. E dreptul fiecaruia sa aiba o parere, de aceea e dreptul meu sa explic adevarul”, a dezvăluit Oxi de la Chefi la Cuțite și în comentarii, tot pe contul ei de TikTok.

Sursă foto: Instagram, TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton