Ce părere are mama lui Theo Rose despre Anghel Damian și ce spune despre nunta lor: „Este ceva ce noi nu am mai văzut”

 Raiciu Adriana
.

Ce părere are mama lui Theo Rose despre Anghel Damian și ce spune despre nunta lor. Nina Diaconu a vorbit, într-un interviu recent, despre relația fiicei sale cu Anghel Damian. Printre altele, mama artistei a mai făcut dezvăluiri și despre nunta celor doi, dar și-a spus părerea sinceră despre viitorul ginere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce părere are mama lui Theo Rose despre Anghel Damian și ce spune despre nunta lor. Theo Rose este una dintre cele mai talentate și iubite artiste din țara noastră. Are o cariere impresionantă și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei, întrucât urmează să devină mămică pentru prima oară. Vedeta este este de mai bine de patru luni într-o relație cu Anghel Damian, dar refuză să ofere prea multe informații despre povestea lor de dragoste.

angel-si-iubita-lui-1-1angel-si-iubita-lui-1-1

Într-un interviu recent, mama lui Theo Rose a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă în viața cântăreței la momentul actual. De asemenea, Nina Diaconu și-a spus și părerea sinceră despre viitorul ginere. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Alex Leonte, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată:„Nu pot vorbi despre asta. Sunt…’

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă tatăl lui Theo Rose.Ioan Diaconu are aceeași meserie de peste 20 de ani

Citește și:Andreea Bănică și Cristina Rus s-au revăzut după aproape 20 de ani de la despărțirea trupei Blondy: „Mai vreau…’

Citește și:Niculae Bădălău a fost reținut de DNA, într-un dosar de corupție.Tatăl lui Gabi Bădălău este acuzat de dare de mită și trafic de influență

Ce părere are mama lui Theo Rose despre Anghel Damian și ce spune despre nunta lor

Nina Diaconu a vorbit, într-un interviu recent, despre Anghel Damian. Theo Rose și regizorul formează un cuplu de doar patru luni, iar anul următor vor deveni părinți pentru prima oară. Mama artistei are o părere extrem de bună despre viitorul ginere și mărturisește că nu a mai întâlnit un băiat așa de grijuliu.

„Ne bucuram de aceste momente frumoase alături de ei. Este incredibil ce se întâmplă. Theo este bine și se bucură de această perioadă frumoasă din viață ei. Anghel Damian este așa cum nu am mai văzut până acum. Un băiat înțelept, cu un rost în viață, este o persoană caldă și plăcută, este absolut minunat. I-am și zis că este ceva ce nu vezi tot timpul! Pe lângă asta, el este foarte responsabil cu fiica mea. Este ceva ce noi nu am mai văzut. Are grijă de ea să nu se obosească prea mult, să îi fie bine. O iubește și o protejează la fiecare pas.', a mai declarat Nina Diaconu, pentru Click!.

„Dacă este să fie nuntă, bine, dacă nu…'

În continuare, mama lui Theo a mai adus în discuție și un subiect mult așteptat, nunta dintre cântăreață și Anghel Damina. Aceasta susține că nu a discutat cu cei doi tineri despre asta, însă este de acord cu orice decizie ar lua.

„Nu am discutat cu ei despre nuntă, pentru că este strict problema lor. Noi, ca părinți, trebuie să avem mintea deschisă, să gândim deschis, nu mai trăim vremurile care erau acum o sută de ani. S-au schimbat lucrurile, au evoluat, s-au modernizat! Important este ca ei să fie bine. În rest, totul se face în timp și cu calm. Dacă este să fie nuntă bine, dacă nu, asta este, ce e dat de la Dumnezeu o să se întâmple.', a mai spus mama lui Theo Rose.

Totodată, într-un podcast, vedeta i-a spus lui Mihai Bobonete că urmează să îmbrace rochia de mireasă în următoarea perioadă.

„Ne-am mutat împreună, e băiat mișto. Învăț multe de la el, e băiat bun, de la admirație până la dragoste. Tot. Îmi place de el și lui de mine.

Are talent și la muzică, a mai cântat și în musicaluri. În fiecare seară ne întâlnim acasă. Avem gânduri serioase. Facem și nuntă și copii, facem de toate.’, i-a mărturisit Theo Rose lui Bobonete, în podcastul actorului.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton