Ce operații estetice are Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil. Arăta diferit acum 10 ani

 Raiciu Adriana
.

Ce operații estetice are Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil. În urmă cu mai mulți ani, fosta ispită era total naturală și nu se gândea la vreo intervenție chirurgicală. Timpul a trecut și vedeta a decis să facă mici schimbări. Iată care sunt acelea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce operații estetice are Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil. Fosta vedetă de la Insula Iubirii a păstrat câteva fotografii din adolescența ei, de pe vremea când nu avea operații estetice. La vârsta de 17 ani, Nicoleta Dragne era naturală și nu se gândea să apeleze la bisturiu.

Nicoleta-Dragne-10-aniNicoleta-Dragne-10-ani

Ce operații estetice are Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil. Pe contul său de socializare, ispita a decis să vorbească despre intervențile pe care și le-a făcut de-a lungul timpului.

Citește și: Nicoleta Dragne de la Insula iubirii a născut prematur. Primele imagini cu bebelușul: ‘Am simțit că mă rup în două’

Citește și: Cătălin de la INSULA IUBIRII, viaţă amoroasă complicată: şi-a lăsat iubita pentru ispita Nicoleta, iar acum se însoară cu o altă ispită / Cine este norocoasa

Citește și: Vasile Muraru dezvăluie cum se simte Alexandru Arșinel după COVID:„Atâtea probleme…’

Citește și: Cât încasează Cleopatra Stratan la un concert.Mai mult decât tatăl și soțul împreună

Ce operații estetice are Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil

Ce operații estetice are Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil. Pe contul său de socializare, fosta ispită a decis să posteze o fotografie cu ea de acum 10 ani. La vremea respectivă, Nicoleta nu avea rinoplastie și nici implant mamar.

Ulterior, vedeta a decis să apeleze la intervențiile chirurgicale, întrucât voia să-și rezolve anumite probleme.

„Cea mai veche poză din telefonul meu este de acum 10 ani. Este de pe vremea când nu aveam rinoplastie și se purtau sprâncele fantomă. Au început colegele din liceu să îmi trimită poze. Aici aveam 17 ani, nu aveam implant mamar. Pentru astea care spuneți că se operează fetele din cauza influencerilor. Operațiile nu se fac pentru că sunt la modă, se fac pentru că nu ești mulțumit cu o anumită parte a corpului și vrei să o îmbunătățești și pentru asta nu are nimeni dreptul să te tragă la răspundere. Doar Dumnezeu', scria ea.

Ba chiar mai mult, Nicoleta Dragne a decis că este momentul să-și schimbe implanturile mamare, întrucât forma acestora s-a deformat cu timpul.

 „Singurul motiv pentru care eu îmi doresc să îmi schimb sânii este că s-au micșorat și s-au lăsat puțin cum e și normal după atâția ani, plus bebe, însă arată mult mai bine față de ce rezultate am văzut la alte fete recent operate', a mai spus aceasta.

Noua concurentă la Bravo, ai stil

Nicoleta Dragne este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Fosta ispită a acceptat să facă parte din acest proiect și este pregătită să-și demonstreze calitățile.

„Pentru mine, participarea la este mai mult un pariu pus cu mine, unul care să învingă emoțiile atunci când sunt în centrul atenției. De asemenea, este o provocare în ceea ce privește stilul meu vestimentar. Aici am ocazia să îmbrac ținute pe care nu le-aș purta în mod normal și cu siguranța pot să ies din zona mea de confort. Atât o provocare, cât și o lecție având în vedere faptul că am ocazia să deprind informații corecte legate de stil', a spus Nicoleta Dragne.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton