Ce obiect poartă văduva lui Victor Socaciu permanent, de când artistul a murit: „Peste dor nu se poate trece”. Cum arată ultima lor fotografie împreună

 Laciu Andreea
.

Ce obiect poartă văduva lui Victor Socaciu permanent, de când artistul a murit. Au trecut deja nouă luni de la moartea artistului, iar acum s-a aflat ce se mai întâmplă cu văduva lui Victor Socaciu. Decesul acestuia a fost o pierdere incomensurabilă pentru Brândușa. Ea învață încet-încet să trăiască fără bărbatul pe care l-a iubit atât de mult. Îi duce memoria mai departe și pregătește acum lansarea albumului „Tu ești iubirea mea”, în data de 27 octombrie, la Brașov. Nu se oprește însă aici, ci vrea să se ocupe în continuare și de festivalul „Om bun”, proiectul de suflet al regretatului cântăreț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce obiect poartă văduva lui Victor Socaciu permanent, de când artistul a murit. Pe 27 decembrie 2021, Victor Socaciu a încetat din viață, la vârsta de 68 de ani. În urma lui a rămas Brândușa, cea care i-a fost alături în ultima perioadă a vieții, dar și cei trei copii care au venit pe lume din mai multe povești de dragoste pe care le-a trăit cântărețul de-a lungul timpului. Văduva lui a decis să rămână tot în locul pe care amândoi l-au iubit atât de mult, cu toate că acesta îi trezește și amintiri dureroase.

vaduva-lui-victor-socaciu-1vaduva-lui-victor-socaciu-1

Ce obiect poartă văduva lui Victor Socaciu permanent, de când artistul a murit

În prezent, ultima parteneră de viață a artistului locuiește tot în căsuța lor din Cornu, iar în data de 27 octombrie se va ocupa personal de lansarea albumului „Tu ești iubirea mea”, care poartă chiar numele unui cântec pe care Victor Socaciu i l-a dedicat de ziua ei de naștere. Ea mai susține că nu trăiește acum din banii primiți pentru drepturile de autor ale cântecelor scrise de regretatul ei soț, dar și că artiștii români nu sunt apreciați la adevărata lor valoare.

„Peste suferință și peste dor cred că nu se poate trece. Se poate trece doar prin ele, se poate trăi cu ele. De multe ori cuvintele sunt prea sărace, ca să exprime dorul. Eu nu trăiesc din drepturile de autor….Știu însă că artiștii geniali ai României sunt pe nedrept uitați prea repede, iar evocarea memoriei lor rămâne doar în seama familiei. Instituțiile care ar trebui să fructifice numele și opera acestora consideră că nu e prioritatea lor.”, a povestit ea, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: Ana-Maria, fiica lui Victor Socaciu, dezvăluiri tulburătoare la 6 luni de la moartea tatălui ei: „În primele 3 luni îl visam foarte des, acum îl visez mai rar”

Citește și: Cristian Boureanu s-a împăcat cu Monica Tatoiu, după ce a acuzat-o că se amestecă în viața sa privată: „Alege să povestească niște chestii discutate în privat'

Citește și: Marina Almășan, dezvăluire neașteptată despre cartea pe care a scris-o în amintirea lui Victor Socaciu: „În contractul încheiat, am specificat că…”

Citește și: Corina Caciuc a pierdut procesul, după ce i-a fost suspendat permisul de conducere. Ce decizie a luat instanța

Locuiește în casa pe care artistul a iubit-o enorm

Cu toate că acest loc îi trezește și amintiri dureroase, văduva lui Victor Socaciu a decis să stea în continuare în casa lor de la Cornu. Tot ea duce mai departe și festivalul în care artistul a investit trup și suflet, timp de trei decenii. În ultima fotografie cu cei doi, cântărețul pare mai serios decât de obicei, poartă niște ochelari de soare, dar se vede clar cât de apropiat era de Brândușa. Acum, această poză este una dintre amintirile dragi pentru cea care l-a iubit enorm.

„Locuiesc la Cornu, e locul pe care soțul meu l-a iubit „pentru că aici am fost fericit cu tine'…așa spunea el! Dar, cele mai frumoase amintiri le păstrez, totuși, în suflet. Port „ceasul iubirii', ceasul gravat cu versuri din cântecul 'Ceasul iubirii', pe care mi l-a dăruit pe 8 martie 2017. Oricare lucru din casa noastră sau din viața noastră îmi amintește de el, e firesc să fie așa.

Victor a investit multă pasiune, timp de 30 de ani, în organizarea Festivalului „Om Bun'. Consider că acest proiect i se cuvine și de acum înainte! Festivalul „Victor Socaciu – Om Bun'. Povestea noastră de dragoste a scris-o chiar el, în cântece nemuritoare, timp de 16 ani, cât am fost împreună. Chiar albumul „Tu ești iubirea mea', care va fi lansat pe 27 octombrie, la Brașov, poartă numele unui cântec pe care Victor mi l-a dedicat de ziua mea”, a mai dezvăluit văduva lui Victor Socaciu.

Cum se înțelege cu ceilalți copii ai lui Victor Socaciu

Victor Socaciu s-a căsătorit de patru ori, iar de trei ori a divorțat. Prima soție a fost Doina, apoi a urmat căsătoria cu actriţa Cornelia Pavlovici. cu care a fost împreună timp de 12 ani. Artistul a mai fost căsătorit 16 ani cu Marina Almăşan, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat în 2012. În anul 2016, Victor Socaciu s-a căsătorit iar, cu impresara lui, Brândușa Simion.

Artistul a lăsat în urmă trei moștenitori. Iulia este fata cea mare, din mariajul cu prima soție, Doina. Alessia Ana-Maria este fata cea mică a lui Victor Socaciu și este rodul iubirii dintre cântăreț și o frumoasă sibiancă. Victor Socaciu are și un băiat, pe Victoraș, din căsnicia cu Marina Almășan.

„Fiecare copil, în felul lui, mai mult sau mai puțin, îi seamănă… Într-o relație firească. (n.r. în ce relație se află cu femeile cu care Victor Socaciu a avut copii) Însă, cu mama Anei sunt într-o relație deosebită. Nu știu ce m-aș fi făcut fără ajutorul ei necondiționat, mai ales în ultimele luni de viață pentru Victor, când străbătea Bucureștiul, dintr-un capăt în altul, și de două ori pe zi, ca să nu ne lipsească nimic la spital”, a concluzionat văduva lui Victor Socaciu, conform sursei citate anterior.

Sursă foto: Facebook, Ego.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton