Ce mașină conduce Cristina Spătar. Cât de bine îi merge după divorțul de fostul soț

 Pirvu Cristina
.

Cristina Spătar, în ciuda tuturor greutăților, duce o viață bună la 3 ani după divorțul de fostul soț milionar. Are o afacere și pare că se descurcă bine cu doi copii. Se plimbă prin București cu o mașină de lux, cum  nu muți își permit!

Zile la rând, Cristina Spătar a ținut ocupată prima pagină a ziarelor după ce soțul a dat-o afară din casă cu tot cu copii. El s-a mutat în vilă cu noua iubită care se pare că ar fi însărcinată. Atunci, ea a luat decizia, a plecat din vilă, a închiriat un apartament în București și a locuit acolo o bună perioadă alături de copii.

Iată că soarele a răsărit pe strada ei, și-a cumpărat o casă în rate, afacerile merg bine, la fel și cu dragostea, stă foarte bine. Trăiește în prezent o poveste de dragoste alături de un bărbat. Acesta i-a cunoscut și copiii și chiar au mers împreună în vacanțe.

Deși a trecut prin greutăți, vedeta nu a renunțat la traiul de lux. Îmbracă haine de brand, destul de scumpe și conduce prin București un bolid de peste 20.000 de euro. Recent, ea a făcut o poză lângă mașină: „Să facem plinul…zic”

Ce mașină conduce Cristina Spătar. Cât de bine îi merge după divorțul de fostul soțCe mașină conduce Cristina Spătar. Cât de bine îi merge după divorțul de fostul soț

Cristina Spătar se mută lângă casa fostului soț: 'Să fim aproape de bunici'

Soarele a răsărit și pe strada Cristinei Spătar. De aproape trei ani, în viața ei există un bărbat care a reușit să o facă fericită și să fie alături de ea necondiționat. Cântăreața a fost nevoită să se mute din casa fostului soț, așa că a închiriat un apartament modest în Capitală, unde locuiește alături de cei doi copii.

Cristina Spătar își dorește tot ce este mai bun pentru fata și băiatul ei, așa că în curând se va muta la vilă. Vedeta se gândește să se mute în apropiere de casa fostului soț, asta pentru ca Aida și Albert să fie aproape de bunici, dar și de verișori.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton