(P) Cărucioarele de la Nichiduță - primele plimbări împreună cu cel mic

 Sandu Iuliana
.

Încă din momentul în care se află de venirea pe lume al unui nou membru în familie, părinții încep planurile pentru amenajarea locuinței și a accesoriilor ce oferă confortul optim pentru pitic.

Primul gând și cel mai frecvent întâlnit în rândul mămicilor este cel legat de costurile pe care le presun diversele soluții menite să asigure un confort sporit micuțului copilaș. Pentru a împăca și dorința de a-i asigura confortul, dar și de a se plia pe limita financiară existentă în cazul fiecăruia, părinții se orientează către variante diverse ce se regăsesc în special în magazinele online.

Primul accesoriu de care are nevoie copilul, dar totodată părinții care sunt la primul copil este căruciorul. Din ziua în care proaspetele mămici ies din spital, acesta este un aliat de încredere, cu funcționalități multiple.

Deoarece ca parinți ne gandim sa achizitionam acest carucior de mult timp, cei de la Nichiduță vin cu câteva recomandări privind alegerea unui model potrivit.

Nichiduță vine cu sfaturi ce vizează achiziția unui carucior pentru bebe!

Până să fie vorba despre modelul căruciorului și design, părinții își pot orienta atenția către stilul de viață, zona în care locuiesc, călătoriile efectuate cu mașina personală – sau nu, respectiv spre planificarea altor copii pe viitor.

Modelul roților de cărucior

Domiciliul în mediul urban sau rural prezintă efecte asupra roților în special. Roțile unui cărucior sunt vizate sub acest aspect și anume grosimea acestora. Roțile groase sunt recomandate pentru drumurile ce prezintă denivelări sau pentru cele neasfaltate de la sat. Pentru oras, roțile înguste sunt optime și sunt ușor de manevrat astfel de căruciore pentru urcarea în mijloacele de transport în comun.

Stilul de viață și activitățile frecvente

Stilul de viață este un alt punct de reper pentru proaspetele mămici în ceea ce privește obișnuința călătoriilor. Cărucioarele ce se pliază pe aceste activități trebuie să prezinte caracteristici diverse dintre care se pot enumera cele ce țin de mobilitate și spațiul de depozitare în portbagaj.

Există cărucioare special create pentru a se plia rapid și care ocupă puțin spațiu chiar și în cazul călătoriilor cu avionul.

Pentru activități frecvente ce implică shopping-ul, cărucioarele cu spațiu mare de depozitare sunt o soluție de luat în considerare.

Cărucioare 3 în 1 pentru copii – funcționalitate și confort

Dacă ne gândim să achiziționăm acest cărucior de mult timp, insa apar unele dubii legate de costuri pe nichiduță.ro soluțiile sunt variate.

Este adevărat că aceste modele sunt mai scumpe, dar cert este că își justifică prețul prin scutirea achiziționării altor produse cum ar fi scaunul auto sau landoul.

Cărucioarele 3 în 1 dispun de scaun auto, cărucior și landou. Aceste trei compartimente facilitează transportul din casă la mașină și invers, fară a trezi puiul mic.

Scaunul auto pentru copii

Transportul în mașina personală necesită scaun auto pentru bebe și este în vigoare și o lege în această privință – nu este doar un moft.

Landoul

Landoul este utilizat încă de la 0 luni pentru a menține o poziție orizontală corectă ce ajută copilul în dezvoltarea ulterioară. Mai târziu se poate folosi modul sport al căruciorului.

Un exemplu oferit de cei de la Nichiduță în acest sens este căruciorul transformabil 3 în 1 Coccolle Ambra Bej.

Coșul de cumpărături al căruciorului

În primul rând mărimea roților este medie, dar prezintă suspensii, deci se poate utiliza cu succes chiar și pe terenurile accidentate. Mai mult decât atât dispune de un coș de cumpărături încăpător, pentru activitățile necesare de shopping, iar esențialul ce face diferența este că are cele trei componente utile în diverse situații cum ar fi scaunul auto, landoul și căruciorul.

Alte modele de cărucioare 3 în 1, precum și alte culori sau funcții se pot regăsi în cataloagele celor de la Nichiduță pe site-ul oficial https://www.nichiduta.ro/.

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton