Ce legătură a avut Maurice Munteanu cu Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România: „Te făcea să te îndrăgostești de…” 

 Borcilă Andreea
.

Ce legătură a avut Maurice Munteanu cu Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Celebrul jurat de la Bravo, ai stil! și-a amintit de perioada frumoasă în care fosta profesoară îi preda limba română. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa fostului cadru didactic, care a intrat, acum ceva vreme, în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai în vârstă femeie care a născut. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Maurice Munteanu este fashion editor la revista Elle și unul dintre jurații Bravo, ai stil!. Vedeta a dezvăluit recent despre legătura pe care a avut-o cu Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. 

Maurice-Munteanu-a-picat-la-Teatru-CopyMaurice-Munteanu-a-picat-la-Teatru-Copy

Maurice Munteanu a dezvăluit că Adriana Iliescu i-a fost profesoară de română. Pasiunea pentru literatură i-a fost insuflată de fostul cadru didactic, care l-a făcut pe Maurice Munteanu să iubească materia. 

Citește și: Care este numele real al lui Maurice Munteanu.De ce se prezintă ca Maurice

Citește și: Scandal de proporții la Bravo, ai stil! Maurice Munteanu părăsește platoul:”S-a întrecut măsura”

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat-o în secret pe Regina Elisabeta.Decizia i-a alarmat pe fanii Casei Regale 

Citește și: De ce își ține ascuns Anamaria Prodan noul iubit:”Este dintr-o altă lume…”

Ce legătură a avut Maurice Munteanu cu Adriana Iliescu

Fashion editorul a fost cucerit de profesoara lui de limba română care preda în acel moment la Liceul Grigore Moisil. Fostul cadru didactic are o pensie de 2.000 de lei, iar meditațiile au ajutat-o să mai strângă ceva bănuți pentru creșterea fiicei ei, Eliza, care acum are 17 ani.  

„Era un dascăl senzațional care te făcea să te îndrăgostești de materia să', a spus el pentru Kanal D

Ce se întâmplă acum între Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza

Pe 16 ianuarie 2005, Adriana Iliescu intra în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai în vârstă femeie care a născut. Avea 66 de ani și 8 luni. Astăzi, are 83 de ani și își crește fiica aproape majoră din banii de pensie. Adriana Iliescu este fost cadru didactic, profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii. Eliza, fata ei, are acum 17 ani. Cele două locuiesc într-un apartament extrem de modest. Fosta profesoară de română dădea și meditații, pentru a câștiga bănuți în plus și pentru ca fata ei să nu-i lipsească nimic.

Adriana Iliescu este precaută şi şi-a făcut deja planurile în ceea ce o privește pe fiica sa: „Eu îi las moștenire două apartamente. O las în grija doctorului care m-a ajutat cu fertilizarea în vitro şi care este şi naşul fetiţei”, a spus ea, la un moment dat.

Eliza nu-și va putea cunoaște tatăl

Momentul în care Eliza a aflat că nu-și va putea cunoaște tatăl a fost unul dificil.

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat.

Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă', au spus apropiații, potrivit Cancan.ro.

Momentul nu a fost unul deloc ușor nici pentru Adriana Iliescu, care i-a explicat fiicei sale că nu îl cunoaște pe bărbatul respectiv, apelând la o bancă de donatori.

„Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Eliza a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede că pe o figură paternă', a mai specificat sursa citată.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton