Cine e și cum arată soţia lui Wargha Enayati de la Imperiul Leilor. Au trei copii împreună

 Raiciu Adriana
.

Cum arată şi cine e soţia lui Wargha Enayati de la Imperiul Leilor. Pe lângă cariera de succes pe care o are, Wargha Enayati de la Imperiul Leilor are și o familie extrem de frumoasă. Este de ani buni într-o relație cu soția lui, Mitra, și împreună au trei copii. Iată cu ce se ocupă femeia în realitate și ce se știe despre ea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată şi cine e soţia lui Wargha Enayati de la Imperiul Leilor. Wargha Enayati, juratul de la Imperiul Leilor, sezonul 3, este doctor și antreprenor în sănătate de acum 25 de ani. S-a născut în Germania, în anul 1964, și are triplă cetățenie: germană, iraniană, română. Pe lângă cariera de succes, are și o familie extrem de frumoasă alături de Mitra, soția lui.

Dr.-Wargha-Enayati-imperiul-leilor-1Dr.-Wargha-Enayati-imperiul-leilor-1

Cum arată şi cine e soţia lui Wargha Enayati de la Imperiul Leilor. Cei doi au căsnicie bine sudată și s-au văzut pentru prima dată în Grenoble, acum 31 de ani. Iată ce se știe despre soția investitorului de la Imperiul Leilor.

Citește și: Cine este dr. Wargha Enayati, jurat la Imperiul Leilor.S-a născut în Germania

Citește și: În ce afacere au investit un milion de euro Cristina Bâtlan, dr. Wargha Enayati și Sebastian Dobrincu la Imperiul Leilor:„O forță a naturii'

Citește și: De ce a divorțat Patrizia Paglieri de primul soț, după 4 ani de căsnicie:„Nu a vorbit cu mine 10 ani’. În ce relații sunt acum/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se comportă Ștefan Bănică în rol de tată. Totul despre relația cu cei trei copii:„Le-am explicat că banii nu cresc în copaci’/ EXCLUSIV

Cum arată şi cine e soţia lui Wargha Enayati de la Imperiul Leilor

Cum arată şi cine e soţia lui Wargha Enayati de la Imperiul Leilor. Dr. Wargha Enayati este cunoscut în țara noastră ca fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, primul oraș medical din România. Acum, a ales să facă parte din proiectul de la Pro TV.

Dacă pe plan profesional se cunosc destul de multe detalii despre investitor, pe plan sentimental nu se știu atât de multe. Însă, de curând, Wargha Enayati a vorbit deschis despre momentul în care și-a cunoscut soția.

Cei doi s-au cunoscut în Grenoble, acum 31 de ani, în timp ce se aflau amândoi la școală de iarnă. Ulterior, nu și-au mai vorbit o perioadă, deși Mitra spune că îi trimite scrisori.

„Nu ai mai ținut tu legătura. Eu i-am trimis o scrisoare în România dar el zice că nu a primit-o, altfel sigur ar fi răspuns. De cealaltă parte, eu când am văzut că nu primesc niciun răspuns, mi-am luat gândul de la el', a povestit aceasta, pentru Life.ro.

După cei doi ani de separare, s-au reîntâlnit și au început să formeze un cuplu.

„După aceea nu am mai avut scăpare și, după doi ani, ne-am căsătorit', a mărturisit Wargha.

Mitra i-a fost tot timpul alături

Mitra, soția lui Wargha Enayati de la Imperiul Leilor, susține că au pornit de la 0 și că au existat momente când rămâneau fără bani la sfârșitul lunii, pentru că investeau pe toți în proiectul cu clinica privată. La câțiva ani după, totul a prins contur.

„Când a făcut cabinetul a venit la mine cu un plan de afaceri și am realizat că la sfârșitul lunii nu rămâneam cu nimic.

Iar eu m-am gândit că știe el ceva, chiar dacă nu este clar ce vom mânca la sfârșitul lunii, dar sigur are un plan clar pentru asta. Și facem', a povestit aceasta.

sursă foto- Captură Video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton