Ce se întâmplă cu Andrei și Yana de la Mireasa, după ce și-au oficializat relația: „Nu striga la urechea mea!”

 Raiciu Adriana
.

Ce se întâmplă cu Andrei și Yana de la Mireasa, după ce și-au oficializat relația. La puțin timp după prima cerere în căsătorie de la Mireasa, alți doi concurenți și-au oficializat relația. Este vorba despre Andrei și Yana, care au decis să vorbească deschis despre sentimentele pe care și le poartă unul altuia. Însă, la scurt timp, între ei a existat deja o discuție care a enervat-o pe participantă. Iată de la ce a pornit totul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă cu Andrei și Yana de la Mireasa, după ce și-au oficializat relația. Recent, Perneș a cerut-o în căsătorie pe Sabrina, cea alături de care se vede pentru totdeauna. Ei bine, la scurtă vreme, la Mireasa, alți doi concurenți au făcut un anunț neașteptat. Andrei și Yana au decis să le spună tuturor că formează un cuplu de ceva timp.

andrei-yanaandrei-yana

După ce au dat vestea cea mare, cei doi îndrăgostiți de la Mireasa au vorbit deschis despre relația lor, dar și despre planurile de viitor pe care le au împreună. Iată declarațiile făcute de aceștia!

Citește și; De ce este Alina Rusu de la Mireasa virgină la 30 de ani:„Nu am avut relații intime

Citește și: Manu de la Mireasa este acuzat că și-a agresat fosta iubită însărcinată:’Nu înseamnă că bați o femeie dacă dai o palmă’

Citește și: Sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit, iar Bianca Drăgușanu a lipsit de la nuntă.Cine l-a însoțit pe afacerist

Citește și:Cu ce se ocupă Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „În curând’

Ce se întâmplă cu Andrei și Yana de la Mireasa, după ce și-au oficializat relația

Dragostea plutește în aer la Mireasa! După prima căsătorie din acest sezon, alți doi concurenți au decis să își oficializeze relație. Andrei și Yana au spus că sunt împreună de ceva timp și că se înțeleg extrem de bine.

„Avem o lună de zile de când ne tot tatonăm”, au spus cei doi când au fost întrebați de relația lor.

Deși Andrei nu a fost prea mult timp într-o relație, pare că acum și-a găsit sufletul pereche și că are gânduri serioase cu noua lui iubită.

Ei bine, de asemenea, Andrei chiar a spus că își dorește copii cu Yana. Rămâne de văzut dacă iubirea lor va rezista până la finalul competiției și dacă vor face pasul cel mare împreună.

Primele neînțelegeri în cuplul Yana – Andrei?

Deși formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din casa Mireasa, se pare că și în cazul lor există unele discuții mai „delicate'. În urma uneia dintre acestea, Yana s-a enervat la culme.

Totul a început după ce Yana a vrut să afle cum partenerul ei, Andrei, poate fi împreună cu un om care nu-l înțelege și pe care nu-l înțelege. În urma curiozității sale, tânărul a întrebat-o pe iubita lui: „Tu crezi că un om ar sta lângă tine dacă nu te-ar înțelege?! Ce interes ar avea să stea lângă tine dacă nu te-ar înțelege? Interes fizic? Tu crezi că eu asta caut?'.

În continuare, Yana i-a explicat lui Andrei că nu are această părere despre el, însă „există așa ceva', scrie a1.ro.

Discuția nu s-a oprit aici, iar Andrei a completat: „Știi de ce gândești așa? Pentru că doar persoane de genul ai cunoscut, probabil asta au căutat și de aceea tu gândești că la fel aș putea să fac și eu'.

Însă, iubita lui, Yana, a susținut că exemplul lui Andrei ar fi unul banal: „Zic că nu trebuie să faci din mine așa ceva că eu în viața mea așa ceva nu am avut. Eu am avut doar cazuri în relația mea. Acolo am fost trei ani. Nu era cazuri… după ce te-am avut, nanana. Eu nu am teama'.

Yana: „Nu striga la urechea mea!'

Discuția lor a avut loc în timp ce Andrei și Yana se aflau în pat, iar el o ținea în brațe. Concurentul i-a explicat iubitei lui faptul că e normal să mai existe și unele neînțelegeri, deoarece abia acum se descoperă. În acel moment, Yana i-a spus să nu ridice tonul la ea, iar el i-a răspuns rapid: „Nu ridic tonul, sunt la urechea ta'.

„Nu striga la urechea mea', a replicat Yana, iar iubitul ei a susținut că tânăra se aprinde foarte ușor.

Prima cerere în căsătorie la Mireasa

Prima cerere în căsătorie la Mireasa- Capriciile Iubirii. Fericitul cuplu care a avut parte de momente de neuitate este format din Perneș și Sabrina. Concurentul a decis să îi pună întrebarea cea mare tinerei, iar aceasta a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

‘Atunci când am ajuns acolo, cumva.. Nu știam exact că asta o să facă, dar m-am gândit cumva, pentru că și atmosfera de așa natură, nu era unde mi s-a zis că o să merg, deja dădeau cu virgulă multe lucruri, dar n-am crezut că o face. Oricum aș fi zis da, nu se punea problema, dar nu știi cum să reacționezi într-un moment din ăsta, a mărturisit Sabrina emoționată.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton