Câte operații estetice are Emilia Ghinescu, la 43 de ani: "Dacă am avut ceva care să nu-mi placă la mine, am remediat"

 Oana Pantazi
.

Câte operații estetice are Emilia Ghinescu, la 43 de ani. Emilia Ghinescu mărturisește că nu are complexe, iar până la 43 de ani nu și-a făcut încă operații estetice la față. Cu toate acestea, reputata artistă a intrat totuși în cabinetul chirurgului estetician. Iată ce dezvăluie despre procedura pe care a fost nevoită să o facă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Câte operații estetice are Emilia Ghinescu, la 43 de ani. Cei care s-au întrebat dacă Emilia Ghinescu are operații estetice și-au spus, probabil, că nimeni nu poate arăta atât de bine la 43 de ani fără multe intervenții, însă interpreta de muzică populară este cel mai bun exemplu. Iată ce povestește solista despre regimul său de viață și despre felul în care reușește să se mențină într-o formă de invidiat!

Emilia-Ghinescu-operatii-estetice-2Emilia-Ghinescu-operatii-estetice-2

Câte operații estetice are Emilia Ghinescu, la 43 de ani

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară autohtone. Pe lângă cariera sa de succes din muzică, vedeta investește și în diferite proiecte, dar și în imaginea proprie, pentru că vorbim despre o femeie extrem de frumoasă. Cu toate acestea, Emilia Ghinescu spune că a făcut o singură operație estetică până la vârsta de 43 de ani, procedură necesară, dat fiind că are trei copii.

Citește și: Cum și-a dat seama Emilia Ghinescu că fostul ei partener de viață o înșela: „Era din ce în ce mai rece'

Citește și: Emilia Ghinescu, traumatizată în copilărie:’Tata ne bătea cu ce nimerea’

Citește și:Emilia Ghinescu a avut COVID-19. Cum s-a vindecat și prin ce chinuri a trecut: „Sunt și astmatică

Citește și: Ce relație este, de fapt, între Berna de la Puterea dragostei și Jador: „Am petrecut clipe magice”

”Singura operație estetică pe care o am este operația de sâni, augumentarea mamară pentru că este normal, am trei copii. Un băiat de 24 de ani, iar după trei sarcini nu poți să mai arăți cum arătai la 20 de ani. La față n-am nicio operație estetică”, a declarat Emilia Ghinescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum se menține artista în formă

La 43 de ani, Emilia Ghinescu arată spectaculos chiar și fără operații estetice la nivelul feței, cât despre trup – artista, deși este mama a trei copii, arată ca o adolescentă. Desigur, aspectul său fizic de invidiat, datorat probabil și moștenirii genetice, vine la pachet însă și cu mult efort.

Vin la sală de patru ori pe săptămână și când pot în fiecare zi în afară de sâmbătă și duminică pentru că atunci fac sport la evenimente și vreau să spun că am prins drag pentru că văd rezultate. Erika face sală, dar ea m-a determinat să fac sală pentru că o duceam la sală de trei ori pe săptămână. La indemnul ei am mers la sală și îi multumesc din suflet.

Nu am complexe, însă dacă am avut ceva care să nu-mi placă la mine, am remediat lucrul respectiv. Eu am o vorbă, că intru în ”service”, ca să remediez problema. Nu sunt genul de om care să capete vreo frustrare că nu-mi place ceva la mine”, a mai spus Emilia Ghinescu, pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton