Ce înseamnă, de fapt, numele lui Florin Salam. Provine din limba arabă

 Martin Lorena
.

Ce înseamnă, de fapt, numele lui Florin Salam. Deși este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele din România, puțini sunt cei care știu de unde provine numele acestuia. „Salam' nu este ales întâmplător și are o semnificație ce provine din limba arabă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați interpreți de manele, fiind totodată destul de controversat. Acesta a susținut sute de concerte, a fost invitat la o mulțime de nunți și evenimente, iar numele lui a stat pe buzele tuturor. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu ce înseamnă cu adevărat numele artistului.

1-201-20

Artistul a avut numeroase colaborări de succes, a câștigat milioane de euro și a încântat miile de fani. Mai mult decât atât, pasiunea lui pentru muzică a pornit de la o vârstă fragedă, iar de atunci nimeni nu l-a mai oprit din a se exprima!

Citește și: Florin Salam are probleme mari de sănătate:„Nu este bine deloc!'

Citește și: Florin Salam nu a mers la pomana fostei soții:”Nici nu aveam nevoie să fie el!”

Citește și: George Burcea vrea să se însoare cu Viviana Sposub:„O voi cere pe Viviana de soție'

Citește și: Marisa Paloma s-a vaccinat anti-COVID în timpul sarcinii:„Îmi pare rău…'

Ce înseamnă, de fapt, numele lui Florin Salam

Numele cântărețului a fost pe buzele a mii de oameni, însă puțini sunt cei care știu ce reprezintă acesta. La începutul carierei sale, marele artist și-a lansat melodiile sub numele de Florin Fermecătoru. Acest nume i-a fost însușit la începutul anului 2002, atunci când a lansat piesa „Ce gagică șmecherită' alături de Dan Bursuc.

În același an, însă spre final, Florin a decis să își modifice numele din „Fermecătoru' în „Salam'. Potrivit cântărețului, termenul Salam provine din arabul „salom' și înseamnă pace.

„Poate lua și 20.000 de euro'

Artistul este extrem de cunoscut atât în România, cât și în străinătate. Acesta a fost invitat la o mulțime de evenimente, în urma cărora a câștigat sume impresionante de bani. Dacă îți dorești ca celebrul manelist să îți cânte la o petrecere, trebuie să deții o mică avere.

Florim Salam poate lua și 20.000 de euro pentru un program la nuntă. Depinde de dumneavoastră cum negociați cu Florin Salam. Depinde de locație, zi și de evenimentele pe care acesta le are în perioada respectivă', notează sprezza.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton