Ce înseamnă expresia Big Blană pentru TJ Miles de la Survivor

 Miniosu Alexandra
.

Ce înseamnă expresia Big Blană pentru TJ Miles de la Survivor. TJ Miles face parte din noul sezon Survivor România, din acest an. Faimosul din jungla Dominicană a devenit cunoscut în țara noastră în urmă cu câteva luni, prin prisma fimulețelor sale. În prezent, el e unul dintre cei mai în vogă tiktokeri și vloggeri de la noi. De multe ori, acesta folosește expresia Big Blană, ce i-a „molipsit' pe mulți. Însă, puțini dintre internauți știu ce semnficateție are, de fapt, pentru el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce înseamnă expresia Big Blană pentru TJ Miles de la Survivor. TJ Miles, românul crescut în Canada, are sute de fani în toată țara. Așadar, lumea s-a bucurat să-l vadă la Survivor, în calitate de concurent. Acesta reușit să cucerească publicul prin carisma lui, dar și prin filmulețele sale de pe YouTube. De-a lungul timpului, admiratorii săi au observat că folosește deseori expresia Big Blană. Cu toate acestea, nu mulți îi cunosc povestea.

tj-miles-expresia-big-blana-1tj-miles-expresia-big-blana-1

Ce înseamnă expresia Big Blană pentru TJ Miles de la Survivor. Așadar, TJ Miles este autorul expresiei Big Blană. Concurentul de la Survivor România o folosește atât de des în filmulețele sale de pe YouTube și TikTok, încât a „molipsit' și alți oameni în acest sens. Iar pentru că e o fire deschisă și nu are nimic de ascuns față de fanii lui, acesta a dezvăluit recent ce semnificație are, de fapt, această expresie pentru el.

Citește și: Care este numele real al lui TJ Miles de la Survivor 2022.De ce și l-a schimbat

Citește și: De ce a fost arestat TJ Miles de la Survivor România.A avut mari probleme

Citește și: Cum a reacționat Cristina Ciobănașu după ce Vlad Gherman și-a asumat relația cu Oana Moșneagu.Actrița a postat fotografii cu noul ei iubit

Citește și: Nicolae Botgros, operat de urgență, după ce a fost la un pas să-și piardă vederea:„Pe fond de stres'

Ce înseamnă expresia Big Blană pentru TJ Miles de la Survivor

Ce înseamnă expresia Big Blană pentru TJ Miles de la Survivor. După ce a observat ce impact a avut expresia Big Blană asupra publicului său, TJ Miles a hotărât să-și dezvăluie „secretul'. Faimosul de la Survivor 2022 a mărturisit într-unul dintre vlogg-urile lui ce înseamnă, de fapt, pentru el și ce vrea să transmită oamenilor prin intermdiul acestei replici. Concurentul din Dominicană susține că nu e vorba doar despre un slogan sau un jargon, ci despre „un stil de viață'.

Totul a început după ce TJ Miles, concurent la Survivor România, s-a întors din Canada în România. Venit în țara natală, tânărul a auzit de multe ori expresia „blană', echivalentul expresiei „ești marfă'. Atunci, lui i-a venit ideea să adauge un „Big' în fața lui „Blană'.

„Big Blană nu este doar un slogan sau un jargon, acesta înseamnă lifestyle. Big Blană a fost un cuvânt nou pentru TJ Miles, de fapt doar „blană'.

Am ajuns în România și am început să aud tot felul de chestii… și blană, nu înțelegeam ce înseamnă blană. Am aflat că e o chestie bună, adică marfă, ești blană ești tare, esți mișto, ești blană. Nu, nu, nu, EȘTI BIG BLANĂ, am luat-o eu și am pus Big în fața lui Blană. Și asta e tot', a povestit TJ Miles de la Survivor într-unul dintre vloggurile lui de pe YouTube.

Ce l-a inspirat pe TJ Miles de la Survivor

Ce înseamnă expresia Big Blană pentru TJ Miles de la Survivor. Pe lângă asta, conform spuselor lui TJ Miles de la Survivor, expresia Big Blană reprezintă pentru el tot ce a adunat de-a lungul vieții.

„Big Blană reprezintă revoluție, good vibes, respect, atitudine. Big Blană este o cultură, pe care eu am făcut-o, am adus-o aici și am numit-o Big Blană. Este tot ce am învățat eu, toate lucrurile prin care am trecut.

Am împachetat frumos, am pus fundiță și s-a numit Big Blană. Acum punem pe internet, punem pe cameră și o punem la poporul românesc.', a mai transmis el.

TJ Miles, probleme cu legea

În 2013, TJ Miles a avut serioase probleme cu legea, după ce a fost implicat într-un caz federal. Concurentul de la Survivor susține că tatăl lui avea unele bănuieli în acest sens, însă mama lui a fost luată complet prin surprindere.

„Mama mea nu știe să urască, nu știe să judece, este doar iubire și iubește totul la mine. Iar când am dezamăgit-o, treaba asta m-a distrus și a însemnat începutul unei noi ere pentru TJ Miles. Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare.

Nu aveam nicio idee că pot ieși din asta, dar cumva am ieșit. Cazul ăla federal m-a zdruncinat puternic, dar sunt fericit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat, sincer.', mărturistea TJ Miles de la Survivor pentru vice.com.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton