Andreea Tonciu, acuzații grave pentru CRBL, după eliminarea de la Survivor: „E un bădăran, mai avea puțin și mă bătea”

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Tonciu, acuzații grave pentru CRBL, după eliminarea de la Survivor. În urmă cu doar câteva ediții, Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor România 2022. Întoarsă în țară, fosta Faimoasă din Dominicană nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa concurenților. Bruneta i-a adus acuzații grave lui CRBL, susținând că „mai avea puțin și o bătea'. Iată ce a spus despre cântăreț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu, acuzații grave pentru CRBL, după eliminarea de la Survivor. Andreea Tonciu a fost una dintre concurentele de la Survivor România 2022. Deși s-a arătat entuziasmată să participe în cadrul proiectului de la PRO TV, a fost eliminată destul de repede din competiție. Vedeta s-a întors în țară de câteva zile și și-a exprimat public părere despre participanții din Republica Dominicană.

andreea-tonciu-crbl-6andreea-tonciu-crbl-6

Andreea Tonciu, acuzații grave către CRBL, după eliminarea de la Survivor. Andreea Tonciu tună și fulgeră la adresa unor foști coechipieri de la Survivor România 2022. Potrivit spuselor sale, situația dintre ea și CRBL ar fi fost mult mai tensionată în junglă decât s-ar fi văzut la TV, atunci când s-au certat.

Citește și: Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor:”Ești nebun, ești pervers….”

Citește și: Andreea Tonciu, apărată de familie după eliminarea de la Survivor:”Este extrem de puternică”

Citește și: Lucian Viziru, despre scenele erotice filmate cu Nicoleta Luciu, în telenovele:„Aveam o problemă: dacă mi se…'

Citește și: Ce scrie presa italiană despre Loredana Groza și Nick Casciaro:„El a venit însoțit de…'

Andreea Tonciu, acuzații grave pentru CRBL, după eliminarea de la Survivor

Andreea Tonciu, acuzații grave către CRBL, după eliminarea de la Survivor. Astăzi, 31 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță', de la PRO TV. Cu această ocazie, soția lui Daniel Niculescu și-a exprimat public toate nemulțumirile pe care le-a avut la adresa Faimoșilor de la Survivor. Cap de listă a fost CRBL, deși, susține ea, atunci când au pornit la drum nu a existat nicio problemă între ei.

În timpul emisiunii găzduite de Cătălin Măruță, Andreea Tonciu i-a adus mai multe acuzații lui CRBL. Fosta concurentă de la Survivor susține că ar fi simțit foarte multă agresivitate din partea lui. Ba mai mult, bruneta ar fi crezut că la un moment dat ar fi posibil ca artistul să ridice mâna la ea.

În ceea ce o privește pe ea, din punct de vedere al competiției, Andreea Tonciu a recunoscut că nu a excelat pe trasee. Soția lui Daniel Niculescu a mărturisit că nu a fost foarte pregătită pentru Survivor, pe plan sportiv. În plus, conform spuselor ei, probele din junglă ar fi mult mai grele față de cum și-a imaginat.

Andreea Tonciu, despre CRBL: „Eu sunt curioasă cum se poartă acasă cu soția și copilul'

Andreea Tonciu, acuzații grave către CRBL, după eliminarea de la Survivor. Însă, ce ar fi debusolat-o și mai tare pe Andreea Tonciu la Survivor ar fi fost conviețuirea alături de coechipierii săi. Bruneta susține că regretă că nu a reușit să se adapteze grupului, dar nici nu-i duce dorul. Fosta Faimoasă nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa foștilor colegi, în afară de Otilia Bilionera, Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu.

Andreea Tonciu i-a descris pe majoritatea foștilor colegi de la Survivor ca fiind „suflete rele și reci'. De CRBL a spus că nu-l poate numi bărbat și că el ar fi dat dovadă de „un mahalagism ieftin'. În plus, l-a descris ca fiind bădăran și a susținut că artistul „mai avea puțin și o bătea'.

„Așa suflete rele și reci nu am văzut în viața mea. CRBL nu semnifică nimic. Nu-l pot numi bărbat. A dat dovadă de un mahalagism ieftin. La această emisiune, eu am fost la locul meu. Știu că unii dintre colegi au vrut să mă dea afară. Am cedat.

CRBL e un bădăran. Eu sunt curioasă cum se poartă acasă cu soția și copilul ei. El a fost singurul care țipa că nu îi e dor de copil și de soție. CRBL mai avea puțin și mă bătea. Are un suflet rău', a susținut Andreea Tonciu în emisiunea „La Măruță'.

De ce s-au certat Andreea Tonciu și CRBL la Survivor

În ediția de marți, 18 ianuarie 2022, o ceartă monstru a avut loc între Andreea Tonciu și CRBL la Survivor. Deși cei doi s-au încurajat în timpului jocului, odată întorși în tabără, lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată. Conflictul dintre ei a izbucnit după ce Roxana Ciuhulescu a fost nominalizată spre eliminare.

‘Mi se pare că nu ești bărbat, mi se pare că nu ai argument în fața femeii. Nu îmi place tonul tău. Nu-ți permit ție să țipi la mine. Ești nebun, ești pervers’, i-a spus Andreea Tonciu lui CRBL.

CRBL nu s-a arătat interesat de spusele Andreei Tonciu de la acea vreme. Artistul își justificase atunci nominalizarea, spunând că ar fi votat-o pe Roxana Ciuhulescu spre eliminare din motive sportive.

‘Nu mă interesează părerea ta. Tu când vorbești cu mine să ridici mâna sus mai întâi, sunt mai în vârstă’, i-a spus apoi CRBL soției lui Daniel Niculescu.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton