Ce înălțime și greutate are Lorelei Bratu de la Asia Express: „Zece ani m-am chinuit să slăbesc”

 Sutiu Theodora
.

Ce înălțime și greutate are Lorelei Bratu de la Asia Express. Influencera care concurează alături de prietenul ei bun Zarug la Asia Express este o prezență colorată în emisiune. După ce a lucrat mult timp în PR, pentru diferite agenții, aceasta a debutat ca model plus size, iar acum se bucură de foarte multă popularitate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce înălțime și greutate are Lorelei Bratu de la Asia Express. Deși a fost intens criticată pentru că postează uneori fotografii cu ea în ținute foarte decoltate și mulate, dar asta nu a deranjat-o.

lore-2-1lore-2-1

Ce înălțime și greutate are Lorelei Bratu de la Asia Express

Ce înălțime și greutate are Lorelei Bratu de la Asia Express. De curând, ea a vorbit despre subiect pe care unii l-ar considera sensibil. Așa cum tocmai ea dezvăluie, vedeta are 1,65 cm și o greutate de aproximativ 90 de kilograme.

„Au fost ani de zile în care m-am chinuit să slăbesc, am ținut toate dietele de pe lumea asta și am fost la zeci de nutriționiști și săli de sport. Cred că aș putea scrie jurnale motivaționale și cărți de nutriție.

Eram convinsă că în momentul în care voi fi slabă, toate problemele mele vor dispărea că prin magie și că voi fi cea mai fericită femeie de pe lumea asta.

Până într-o zi în care m-am oprit din vâltoarea asta, mi-am dat seamă că am un corp diferit, că nu voi arăta niciodată ca fetele din reviste și că asta nu mă face cu nimic mai prejos.

Am încetat să mai aștept să slăbesc pentru a face toate lucrurile pe care mi le doream. M-am simțit liberă și am început să trăiesc. Poți să fii grasă și fericită, să știi!', dezvăluie Lorelei Bratu.

Citește și: Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express

Citește și: Zarug a jucat rolul de asistentă TV la Asia Express

Citește și: Adriana Trandafir, în lacrimi Asia Express. Actriței i s-a luat fiul

Citește și: Gabriela Prisăcariu a publicat fotografii în timp ce-și alăptează bebelușul

Lorelei Bratu participă la Asia Express alături de Zarug

Lorelei Bratu participă la Asia Express, sezonul 4, alături de Zarug, designer vestimentar. Lorelei a acceptat provocarea fără să stea prea mult pe gânduri.

Aceasta a mai spus că se așteaptă să întimpine greutăți pe „Drumul Împăraților’, dar să și râdă foarte mult.

În general, iau viata cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant da la o vacanţă prelungită pe banii altora.

Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie.

Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!, a declarat Lorelei Bratu, de la Asia Express.

Cine este Zarug de la Asia Express

Lorelai Bratu va face echipă la Asia Express cu Zarug. Mihai Dan Zarug, pe numele întreg, este designer vestimentar. În urmă cu trei ani, el a avut și o participare spectaculoasă la Chefi la cuțite, când a venit pe tocuri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton