Ce se întâmplă cu Daniel Pavel după despărțirea de iubită: "Primesc mesaje în zona kinky"

 Raiciu Adriana
.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, a povestit cum este viața lui după despărțirea de iubită. În cadrul unui interviu, a recunoscut faptul că primește foarte multe propuneri de la diferite domnișoare, dar că încearcă să nu le dea curs.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a întors de la Survivor România, Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie. Cei doi îndrăgostiți păreau extrem de fericiți și aveau o relație cum rar îți este dat să vezi.

243480023_548193072955145_2707657871790283924_n243480023_548193072955145_2707657871790283924_n

Însă, lucrurile s-au schimbat pe parcurs. Daniel Pavel anunța, în urmă cu puțin timp, că s-a despărțit de cea alături de care se vedea o viață întreagă. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere.

Citește și: Cum se înțelege Daniel Pavel de la Survivor cu fiul lui:„E de ajuns o privire pe sub freza lui să…'

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre despărțirea de logodnica lui:„Ea a pus stop. Acum nu văd…'

Citește și: Mihaela Rădulescu a pozat nud pentru VIVA!, la 52 de ani: Un manifest despre asumare și sinceritate / EXCLUSIV

Citește și: Reacția lui Felix Baumgartner după ce s-a speculat că el și Mihaela Rădulescu s-au despărțit:„Abia aștept…'

Ce se întâmplă cu Daniel Pavel după despărțire

După despărțirea de Marina, fosta parteneră de viață, Daniel Pavel recunoaște că trece printr-o perioadă dificilă. Însă, a fost uimit de numărul de mesaje primite din partea fanelor.

În cadrul unui interviu, prezentatorul Survivor România a dezvăluit că nu a dat curs abordărilor, întrucât nu știe cine se ascunde în spatele mesajelor de genul.

„Eu sunt în santier sufletesc. Da, mi se scrie, însă cuceriri in sensul de încercări, pentru că nu le dau curs deocamdată. Primesc mesaje pe Instagram, dar nu mă mai șochează nimic. Chiar și în zona kinky, în zona de imagine, ne place imaginea, imaginea e acolo… Dar sunt și foarte atent pentru că nu știi cine este în spatele unei identități. S-au uitat foarte multi copii, foarte multe adolescente și riscul e foarte mare. Este măgulitor, dar nu stii ce este în spatele unei abordări de genul acesta'a declarat Daniel Pavel la „Detectorul de minciuni'. 

Prezentatorul Survivor România, afectat după despărțire

Daniel Pavel de la Survivor România a mai adăugat faptul că a suferit după ruptura de iubita lui. A fost extrem de afectat și susține că femeia l-a doborât destul de mult.

„Tatăl meu a avut o vorbă pe care eu am înțeles-o târziu: femeia te ridică, femeia te coboară. Iar pe mine m-a coborât destul de mult, așa că a venit momentul să mă mai si ridice. Și nu atracția asta de moment te ridică, e ceva mult mai spiritual de atât, care nu este pe Instagram', a mai adăugat prezentatorul Survivor România sezonul 2. 

sursă foto- Instagram și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton