Ce fiică frumoasă are Sorin Bontea! La 16 ani, Miruna calcă pe urmele tatălui ei, fiind talentată în bucătărie: "Vreau să fie mândru de mine!"

 Oana Pantazi
.

Sorin Bontea are toate motivele să fie fericit, și nu doar pentru faptul că, alături de Răzvan Fodor, este marele câștigător al Asia Express. Carismaticul chef este familist convins de 25 de ani și are doi copii superbi de care este foarte mândru. Mai mult, Miruna, fiica lui, îi calcă pe urme celebrului ei tată.

Cunoscut de publicul larg din Chefi la cuțite, unde are rolul juratului intransigent de pe chipul căruia nu se clintește niciun mușchi, Sorin Bontea a câștigat un capital imens de simpatie la Asia Express, unde și-a dezvăluit din plin și sensibilitatea, și empatia, dar și umorul.

Puțini știu însă că temutul chef este familist convins de 25 de ani și că are doi copii superbi, o fată de 16 ani și un băiat de 22. Sorin Bontea are toate motivele să fie fericit, cu atât mai mult cu cât Miruna îi calcă pe urme, după cum a dovedit într-unul dintre sezoanele Chefi la cuțite, unde a gătit pentru tatăl ei, chiar de ziua lui, prăjitura ei preferată – lava cake.

„În mod cert partea de desert o aveam asigurată de Miruna, ea este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!”, mărturisea Sorin Bontea.

Fiica lui Sorin Bontea vrea să devină cofetar

Deși tatăl ei a declarat de nenumărate ori că nu este expert în deserturi, Miruna și-ar dori să se specializeze în acest domeniu. Și este deja atât de bună, încât nici tatăl ei nu și-a dat seama când a mâncat un desert din mâinile fiicei sale.

,,Cine să vină să ne dea lava cake cu dulceață de trandafiri? Eu cred că e băiat. Un tânăr la 16, 17 ani', spunea, amuzat, Sorin Bontea, după ce a gustat prăjitura pregătită de fiica lui.

,,Ei sunt foarte critici, dacă aș lua cuțitul ar însemna foarte mult pentru mine. Vreau să iau unul de la tata, îmi doresc mult asta. Mi-ar dovedi că el chiar vorbește serios atunci când îmi spune că sunt talentată și că gătesc bine. Vreau să fie mândru de mine', mărturisea Miruna, la Chefi la cuțite. Dar cum tatăl ei o consideră deja specialista casei în privința dulciurilor, începutul e promițător.

Sorin Bontea, primul mesaj după ce a câștigat Asia Express alături de Răzvan Fodor

După ce a petrecut, alături de prietenul său Răzvan Fodor, două luni la Asia Express, pe Drumul Comorilor, Sorin Bontea a povestit despre această experiență care i-a adus nu doar niște provocări extraordinare, ci și un prieten pe viață…

„Când ajungi la 50 de ani, te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste! Da, vârsta chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin. Să ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat. Așa am descoperit că încă mai duc și duc bine!

Umorul este esențial în viață! Când am plecat din București spre Manila nu credeam că peste luni de zile voi scrie aceste rânduri. Am plecat cu gândul de a ne bucura pe cât posibil de tot ce o să ni se întâmple acolo. Și așa am făcut. Da, a fost greu, înfiorător de greu. Ne-au lăsat uneori și nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lăsat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce trăiești o dată în viață. E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine.

Am câștigat un prieten pe viață, baiatu meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă”.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton