Ce a făcut Nicoleta Luciu pentru a fi sexy la plajă în această vară

 Florentina Liutic
.

Nicoleta Luciu vrea să arate perfect în această vară pe plajele din Croaţia unde îşi va petrece vacanţa şi a început deja să se pregăteasca în acest sens.

 

luciu2

 

Vedeta a urmat un program de detoxifiere, astfel încât în 10 zile a băut 80 de sticle cu sucuri şi smoothies-uri naturale.

 

Si anul asta vom face plaja in Croatia, pentru ca, de fiecare data cand am fost acolo, ne-am simtit cu totii foarte bine. Asa ca eu am inceput deja sa ma pregatesc pentru zilele in care tinuta mea va fi compusa doar din costumul de baie. Mi-am facut planul la fel ca un general inainte de batalie! La programul de sport zilnic, ca sa am o forma fizica buna, am adaugat si bai cu apa minerala calda, la Baile Jigodin, sunt bune pentru sanatate, in general, dar si pentru aspectul pielii. Insa eu stiu ca adevarata frumusete vine din interior, asa ca mi-am luat inima in dinti si am inceput un program de detoxifiere de 10 zile, timp in care am baut cate 8 sucuri pe zi, fara sa mananc nimic altceva', spune Nicoleta.

 

luciu1

 

Aceasta a mărturisit că la finalul celor 10 zile este plină de energie, lucru care o ajută mult pentru că are 4 copii. In plus, pielea arata impecabil, exact ca la 20 de ani. „Mie mi s-a parut uimitor lucrul acesta, insa Anca Alungulesei, creatoarea programului, mi-a explicat ca este normal, odata ce ti-ai curatat corpul de toate toxinele acumulate de-a lungul sezonului rece. Simt ca ma pot concentra mai bine, ca am mintea foarte clara si este minunat sa te simti in permanenta pe faza', adauga Nicoleta Luciu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton