Ce face și unde s-a ascuns Harvey Weinstein, predatorul de la Hollywood

 Oana Popoiag
.

În toamna anului trecut izbucnea poate cel mai mare scandal sexual pe care l-a văzut Hollywood-ul vreodată. Mărul discordiei: numeroasele acuzații de hărțuire sexuală împotriva puternicului producător de filme Harvey Weinstein. Iată ce face și unde s-a ascuns mogulul, al cărui război e departe de a se fi încheiat.  

 După ce în toamna anului trecut New York Times a publicat poveștile unor femei care îl acuzau pe Harvey Weinstein de hărțuire sexuală, scandalul a evoluat rapid spre ceea ce avea să devină una dintre cele mai importante mișcări sociale feministe, ale actrițelor de la Hollywood. Mișcări precum #MeToo sau #TimesUp aveau să dea startul unor campanii la nivel global.

Harvey Weinstein

Harvey Weinstein și avocatul său

În ciuda faptului că a trecut mai bine de un an de la prima acuzație, ecourile scandalului nu doar că nu se sting, dar ies la iveală noi dovezi despre firea producătorului. Acum două zile, încă o femeie a intentat proces împotriva predatorului, menționând că acesta i-a făcut sex oral cu forța, s-a masturbat în fața ei și a amenințat-o că-i va distruge cariera dacă se opune. Conform mărturiei, Harvey i-a fi spus femeii că a procedat întocmai cu Jennifer Lawrence și, iată, are acum un Oscar în palmares.

Harvey Weinstein

Harvey Weinstein și fosta soție, Georgina Chapman, care l-a părăsit la scurtă vreme după izbucnirea scandalului sexual

Ce face și unde s-a ascuns Harvey Weinstein acum

După izbucnirea scandalului, Harvey Weinstein a fost părăsit de soție, fondatoarea Marchesa, și dat afară din compania pe care o deținea împreună cu fratele său. Apoi a dispărut aproape complet din viața publică, fiind surprins doar în timpul audierilor. Se pare că mogulul s-a internat ulterior într-o clinică al cărei obiect de activitate este dependența de sex, unde ar fi făcut totodată anger management.

De la izbucnirea scandalului, Weinstein a vândut trei din proprietățile sale, cu sume mult sub prețul pieței, iar acum locuiește într-un apartament de lux din Arizona, fiind zărit rareori la restaurantele din împrejurimi. Unde de altfel a și fost pălmuit de unul din clienții localului ca replică la comportamentul lui față de femei.

Foto: Hepta

Citește și:

Andreea Raicu a elucidat misterul unui an greu și ne-a spus cum stă acum cu sănătatea

Fetița Andreei Marin a împlinit 11 ani. Mesajul pe care i l-a transmis Violetei: 'Fericirea mea…'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton