Andreea Raicu a elucidat misterul unui an greu și ne-a spus cum stă acum cu sănătatea

 Oana Popoiag
.

Pentru Andreea Raicu 2018 a fost un an extrem de greu. De la probleme neașteptate de sănătate până la schimbări majore în plan profesional, vedeta a avut parte de tot soiul de experiențe neplăcute. Andreea ne-a povestit despre concluziile la final de an și ne-a spus cum stă acum cu sănătatea.

Prima parte a lui 2018 a venit cu o serie de surprize neplăcute pe mai toate planurile pentru Andreea Raicu. La finalul lui mai, frumoasa brunetă încheia în mod neașteptat socotelile cu asociatul alături de care clădise vreme de șapte ani proiectul andreearaicu.ro, relansând publicația online la circa două luni după.

Nu cu mult timp înainte de disensiunile de ordin profesional, în preajma sărbătorilor de Paște, Andreea se confrunta cu unele probleme de sănătate. Vedeta a ajuns de urgență la spital, ulterior postând un mesaj  misterios în social media: 'Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum ne planificăm. Viață ne ia de multe ori prin surprindere, așa că de aceea e atât de important să prețuim fiecare clipă pe care o avem la dispoziție și mai ales pe cele în care suntem sănătoși. Va urma o perioadă de liniște până îmi voi reveni.'

Ce-i drept, finalul lui 2018 a prins-o mult mai bine, în toamnă vedeta lansându-și, în cadrul unui eveniment atipic pe care l-a ținut secret până în ultima clipă, cartea 'Descoperă-te'.

Andreea Raicu, despre finalul unui an greu și problemele de sănătate

Am întâlnit-o pe Andreea Raicu la Festivalul Brazilor de Crăciun, unde a elucidat misterul unui 2018 dificil și ne-a povestit ce lecții a învățat din experiențele neplăcute: 'Anul 2018 pentru mine a fost un an extrem de intens, cu foarte multe prvocări și foarte multe lecții. A fost un an care la prima vedere ar putea părea foarte greu, dar a fost un an absolut minunat care mi-a adus niște lucruri pe care probabil că nu le-aș fi căpătat niciodată dacă nu ar venit toate provocările și toate lecțiile. O schimbarea întotdeauna aduce ceva bun. Momentele greu sunt doar pentru a te ajuta să renunți la lucrurile de care nu mai ai nevoie, pentru a face loc celor importante pentru tine.'

Vedeta ne-a povestit, de asemenea, cum stă cu sănătatea în acest moment. Află detalii din materialul video de mai jos.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton