Ce fac concurenții de la Te cunosc de undeva, după ce Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Andreea Bălan și Tavi Clonda au fost depistați negativ

 Cica Cristina
.

Vestea momentului în showbiz: Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul coronavirus și este internat la Matei Balș. Artistul a participat la filmările „Te cunosc de undeva”, alături de alte vedete cunoscute. Iată ce fac concurenții, după diagnosticul primit de colegul lor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

UPDATE: Și Monica Anghel a făcut testul COVID-19, după ce a luat contact de Marcel Pavel. Cântăreața a răsuflat ușurată, aflând că rezultatul este negativ.

Potrivit surse wowbiz.ro, cântăreața își face griji pentru Marcel Pavel, cel cu care făcea o echipă la Te cunosc de undeva.  'Nu are coronavirus, a fost testată negativ Este liniștită, însă își face problemele pentru Marcel. În plus, ne-a dezvăluit că îți va face o nouă analiză, pentru siguranța ei', au dezvăluit persoane apropiate îndrăgitei vedete, potrivit sursei citate.

UPDATE. Andreea Bălan a făcut testul și a ieșit negativ. Surse din preajma vedetei au declarat că ea nu s-a întâlnit cu Marcel Pavel în ultimele zece zile, astfel că se simte destul de liniștită, privind acest subiect.

Și Tavi Clonda a fost încercat de emoții mari, în ultimele zile. Soțul Gabrielei Cristea a făcut, de asemenea, testul, iar rezultatul a ieșit negativ, în cazul lui. Surse din preajma solistului au declarat, pentru VIVA!, că ultimele zile au fost un coșmar, semn că suspiciunea că ar fi infectat nu a apărut ieri, ci mai de mult.

Concurenții sezonului 15 ai emisiunii „Te cunosc de undeva” sunt:

  • -Monica Anghel și Marcel Pavel
  • -Romică Țociu și Adriana Trandafir
  • -Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu
  • -Cătălina Grama (Jojo)
  • -Adda
  • -AMI
  • -Tavi Clonda
  • -Toto Dumitrescu

Juratul Aurelian Temișan a postato fotografie pe Instagram, în dreptul căreia a scris un mesaj ce a stârnit mesaje imediat: „Viața se trăiește azi! Prezentul este o punte de legătură între trecut și viitor. Iar noi suntem… prezentul fiecăruia dintre noi. Așa că… Trăiți-vă!„.

Andreea Bălan a postat în ultimele ore mai multe story-uri, alături de fiicele ei. Într-unul dintre acestea a oferit asigurări că este bine: „Ce faceți? Faceți bine? Că și noi facem bine, ne jucăm”. Cele două fetițe sunt fericite jucându-se și mai ales Ella, cântând.

Citește și: Marcel Pavel a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.Artistul este internat la Matei Balș

Alina Pușcaș radiază pentru că a reușit să slăbească 5,3 kilograme în 9 zile, postând mai multe story-uri din mașină. De asemenea, în această dimineață a pus mai multe filmulețe cu „îngerașul ei”, la trezire.

Monica Anghel a postat pe rețelele de socializare pe data de 9 iunie că au început filmările la emisiune, chiar alături de colegul Marcel Pavel: „Bună dimineața dragii mei, am început filmările pentru un nou sezon ‘Te Cunosc De Undeva’ alături de minumatul meu prieten Marcel Pavel!”. Începând cu data de 13 iunie, până în urmă cu câteva ore, Monica Anghel a postat fotografii de la Conacul Sfânta Elena, situat la 170 de km de Capitală.

Citește și: Cum o ironizează Vulpița pe Emily Burghelea. Filmulețul în care fosta asistentă tv este luată peste picior:„Eroina mea. Port ochelari de soare pentru că sunt bătută'

Ozana Barabancea a postat pe rețelele de socializare un filmuleț, în dreptul căruia a scris Părintele Arsenie Boca, precum și o rugăciune pentru uşurarea sufletului la întristări, spaimă, gânduri şi vise urâte care îl tulbură pe om (din psalmii lui David): „Dumnezeule, întru numele Tău mântuieşte-mă şi întru puterea Ta mă judecă. Dumnezeule, ascultă ru­gă­ciu­nea mea, pleacă urechea Ta la graiurile gurii mele. Ia aminte spre mine şi mă ascultă, că m-am mâhnit întru îngrijorarea mea şi m-am abătut. Inima mea s-a tulburat întru mine şi frica morţii a căzut asupra mea. Temere şi cutremur au venit peste mine şi întunericul m-a acoperit. Doamne, Dumnezeul mântuirii mele, ziua am strigat şi noaptea înaintea Ta. Să ajungă până la Tine rugă­ciu­nea mea, că s-a umplut de rele sufletul meu şi viaţa mea de iad s-a apropiat! Miluieşte-mă, Doamne, că ne­pu­tincios sunt! Vindecă-mă, că s-a tulburat foarte su­fle­tul meu. Ostenit-am întru suspinarea mea. În toate nop­ţile îmi stropesc patul cu lacrimile mele şi în ele îmi scald aşternutul. Pentru ce eşti mâhnit, suflete al meu, şi pentru ce mă tulburi? Nădăjduieşte spre Dumnezeu şi mă voi mărturisi Lui, mântuirea feţei mele şi Dumnezeul meu.”.

Adda a postat pe rețelele de socializare o fotografie în urmă cu câteva ore, într-o ținută all black – Doamna Blackadda, a notat ea în dreptul fotografiei. De asemenea, pe story a pus o melodie de promovare a unei noi piese, a lui Theo.

Ami a postat o fotografie de la o terasă, menționând că îi este dor de locurile prin care a călătorit: „Întotdeauna mi se face dor de câte ceva… Azi, mi-e dor de locurile prin care am călătorit. Mâine, poate o să-mi fie dor de cineva… și tot așa! Dar îmi place să-mi fie dor. Dorul mă tine mai vie și mai treaza decât mă tine cafeaua. Pentru asta ar trebui să trăiască omul. Daca n-ai un dor, fă cumva să-ți fie”.

Citește și: Bebe Cotimanis, copleșit cu declarații de dragoste de femeia pentru care a divorțat:„Eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume. Tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, mi l-a trimis!'

Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, a anunțat în ultimele ore că urmează să lanseze un nou single în curând.

Cosmin Seleși a postat în urmă cu câteva ore mai multe story-uri, în care a vorbit despre un nou brand românesc.

Screenshot-2020-06-18-12.11.43Screenshot-2020-06-18-12.11.43

Nu s-au purtat măști în timpul filmărilor la Te cunosc de undeva

Filmările la Te cunosc de undeva au început în urmă cu o săptămână, Marcel Pavel intrând în contact în tot acest timp cu mai multe vedete. Astfel, după diagnosticul primit s-a luat decizia ca filmările pentru emisiune să fie suspendate și toți cei care au intrat în contact, de la vedete, concurenți prezentatori Tv, până la cameramani și regizori ar urma să stea în carantină timp de două săptâmâni. În timpul filmărilor nu s-ar fi purtat măști de protecție și nu s-ar fi respectat distanța socială pe perioada pandemiei.

Potrivit unor surse Libertatea, concurenții ar fi fost sunați încă de ieri pentru a li se reaminti că sunt sub contract cu Antena 1 și nu au voie să facă declarații altor publicații cu privire la desfășurarea ultimelor evenimente. De asemenea, jurnaliștii VIVA! au încercat să ia legătura cu o parte din vedetele și jurații de la Te cunosc de undeva, însă nu au răspuns la telefon.

În egală măsură, potrivit acelorași surse s-ar fi închis sediul Antenei Stars, posibil din cauza faptului că Marcel Pavel a venit în platourile de la Romexpo pentru a-și lansa ultima melodie. În plus, Andrei Ștefănescu, concurent la Te cunosc de undeva, are emisiune zilnică la același post.

Citește și: Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, discuții despre împăcare, la un an de la despărțire:„Nu ne e bine nici împreună, dar nici separat'

Reamintim că Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, a ajuns noaptea trecută la spital, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Artistul avea simptomele unei răceli de câteva zile și a decis să facă testul pentru COVID-19. „Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ’, spunea artistul pentru Click.ro 

Artistul este concurent la Te cunosc de undeva în acest sezon, iar filmările au început deja. Marcel Pavel a intrat în contact cu toți colegii de la Antena 1, printre care Andreea Bălan, Liviu Vârciu, Monica Anghel, Ozana Barabancea, etc.

Sursa foto: Captură Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton