Bebe Cotimanis, copleșit cu declarații de dragoste de femeia pentru care a divorțat: "Eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume. Tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, mi l-a trimis!"

 Dumba Gabriela
.

O vreme și-au ținut povestea de dragoste departe de ochii lumii, însă de ceva timp nu se mai ascund și își asumă pe deplin sentimentele pe care și le poartă. Povestea de dragoste dintre Iulia Dumitru și Bebe Cotimanis nu a început cu dreptul, el fiind căsătorit atunci, dar iată că actorii sunt din ce în ce mai fericiți împreună și își fac declarații publice de dragoste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

La 65 de ani, Bebe Cotimanis iubește ca un adolescent. De altfel, chiar a declarat că în momentul în care a văzut-o pe Iulia a simțit fluturi în stomac ca la 18 ani.

Cei doi actori fac echipă nu doar acasă, ci și la teatru, locul în care s-au descoperit unul pe celălalăt și au decis să nu le stea nimic în cale. Nici măcar mariajul de 17 ani al lui Bebe Cotimanis.

„Ne-am cunoscut în teatru. Am început repetițiile la „Romeo și Julieta' și ne-am văzut și asta a fost. Atunci când personalitatea bărbatului e șarmantă și dacă eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume înseamnă că e iubire. (…) A fost chiar ezitare din partea mea la început', a spus Iulia Dumitru în cadrul unei emisiuni TV.

„Nu eram eu Romeo, nici ea Julieta, adică avem simțul măsurii', spune și actorul glumind. „M-a ținut departe un timp. Am apreciat chestia asta. Respiram mai greu când o vedeam. Serios vorbesc', adaugă actorul.

Bebe Cotimanis a mărturisit că a simițit-o pe Iulia ca fiind trimisă din partea mamei lui, iar aceasta, la rândul ei, l-a simțit ca pe un dar din partea tatălui său.

„Eu am zis că mi-a trimis-o mama, Dumnezeu să o odihnească', continuă Bebe. „Iar eu am zis că l-a trimis tata, Dumnezeu să-l odihnească', completează actrița.

„Eram la Timișoara și într-o noapte am simțit că mama lui și tatăl meu au avut planul ăsta pentru noi. Chiar așa ni s-a întâmplat, iar după noaptea aia ne-am dat seama că nu mai e cale de întoarcere', a declarat Iulia la „Vorbește lumea”.

Artista a povestit că ea și Bebe Cotimanis s-au mutat împreună în urmă cu 3 ani. Aceștia sunt foarte mulțumiți de locuința lor, aflată în Pitești și și-au făcut buletinul cu același domiciliu.

„Am umblat după terenuri să ne facem o casă, dar Dumnezeu nu ne-a dat să muncim, ne-a dat de-a gata. E ceva, o minune, un soi de han în pădure. (…) Avem (n.r. amândoi) același domiciliu', a spus Bebe Cotimanis.

„Suntem amândoi cumva la fel. Combinăm pragmatismul în realitatea vieții cu imaginația și visul și romantismul într-un fel cumva la fel', mai spune Iulia Dumitru.

„Este o personalitate. În general, acasă este un om blând de multe ori, alteori nu. Dar bănuiesc că și eu am aceleași caracteristici. Suntem vărsători, ne place să ne spunem părerea, libertatea noastră', spune Iulia despre Bebe Cotimanis

„Noi ne completam și ne-am regăsit atât de profund și de puternic încât am avut momente în care intram unul în altul așa, energetic vorbind. (…) Și a atunci te duci cu curaj, cu optimism, cu bucurie (în povestea de iubire)', a mai declarat Iulia.

Bebe Cotimanis a fost însurat de două ori

Bebe Cotimanis a mai fost căsătorit de două ori, iar din căsniciile respective au rezultat doi copii: Adela (32 de ani) şi Ştefan (19 ani). 

Florina Mărcuță, femeia care a stat 17 ani alături de Bebe Cotimanis susține că a avut un șoc atunci când a aflat de escapada amoroasă a bărbatului iubit. „A fost un şoc pentru mine să văd acele fotografii şi filmuleţul. Mă doare sufletul, dar asta e, mergem înainte. El e, în definitiv, soţul meu şi tatăl lui Matei.', spunea ea în 2018. Între timp s-a împăcat cu ideea și a mers mai departe.

Iulia și Bebe sunt și colegi de scenă. Piesa de teatru Old Love', de la teatrul Alexandru Davila' din Piteşti, nu este singurul proiect care îi uneşte pe cei doi îndrăgostiți. Din vara lui 2017, ei au lucrat în paralel la un film şi la o piesă de teatru. Mai mult, în ambele proiecte a fost cooptată şi Ada Dumitru (30 de ani), fiica Iuliei Dumitru, şi ea actriţă talentată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton