Ce dietă ține Raluca Bădulescu, pentru a se menține la 47 kg: "Nu am renunțat la dulciuri, dar...". Câte calorii consumă zilnic

 Oana Pantazi
.

Cei care o urmăresc în social media știu că Raluca Bădulescu ține în continuare dietă, chiar dacă a ajuns la 47 de kilograme. Trupul de fotomodel necesită niște eforturi și multe renunțări, însă vedeta de la Bravo, ai stil! măturisește că ciocolata încă face parte din meniul ei zilnic…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Raluca Bădulescu, pentru a se menține la 47 kg. Cu toate că ar putea defila în orice moment pe catwalk, Raluca Bădulescu ține dietă. A ajuns la 47 de kilograme după ce, în urmă cu niște ani, cântărea peste 100, așa că acum vedeta își supraveghează cu mare atenție greutatea. Asta cu atât mai mult cu cât, în pandemie, după cum a mărturisit, s-a îngrășat 10 kilograme. Reluca a luat măsuri, iar acum are mai puțin de jumătate față de cât cântărea în trecut…

raluca-badulescu-dieta-1raluca-badulescu-dieta-1

Ce dietă ține Raluca Bădulescu, pentru a se menține la 47 kg

Vedeta de la Bravo, ai stil! și-a surprins fanii, de-a lungul timpului, cu ambiția de care a dat dovadă, fiind vedeta care a reușit să dea jos cel mai mare număr de kilograme, nu mai puțin de 70! Deși acum are un trup de fotomodel, Raluca Bădulescu mărturisește că plăcerea ei vinovată sunt dulciurile, așadar ține în continuare dietă, pentru a-și putea permite acestă plăcere vinovată. Nu în ultimul rând, vedeta își numără caloriile.

Citește și: Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu s-au certat și nu și-au mai vorbit timp de un an: „Din vina ei că este foarte căpoasă'

Citește și: Oana Zăvoranu a dezvăluit că trece printr-o perioadă grea: „Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni'

Citește și: Ce spune Toni Grecu despre rolul lui Jojo din serialul Clanul:'Ce face ea acum nu m-a surprins deloc'

Citește și: Cu ce se ocupă Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu:'Prin intermediul Andei am ajuns să lucrez la…'

„Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare.

Mie îmi plac dulciurile mult. Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată.

Adică le balansez în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce. Și acum în geantă, dacă mă căutați, să știți că am o ciocolată mică. O am, trebuie să fie aici, la cap. Ciocolata e cu mine mereu', a dezvăluit Raluca Bădulescu pentru Impact.

Raluca Bădulescu, mesaj pentru cei care o critică

Raluca a ajuns, în trecut, la pragul de 121 de kilograme. Din cauza problemelor de sănătate care au venit la pachet cu această greutate excesivă, a decis să ia măsuri radicale. A trecut printr-o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, după care a scăpat de peste 70 de kilograme. În prezent, la aproape 50 de ani, Raluca Bădulescu are o talie de viespe, dar ține în continuare dietă… Asta spre nemulțumirea unora dintre cei care îi vizitează pagina de socializare și o critică, spunând că este anorexică. Iată ce dietă ține Raluca Bădulescu, pentru a se menține la 47 kg.

„57 în talie, este ceva «Dumnezeu», practic, la aproape 50 de ani să am dimensiunile astea, pentru care, știu, există discuții multe pe online, niște circuri infinite, care nu se mai sfârșesc, respectiv dacă sunt bolnavă, că sunt anorexică etc! Sunt bine, am energie, sunt „happy’, sunt plimbată, sunt distrată, sunt dusă, sunt adusă, sunt orice!

Adică nu știu ce are lumea pe online, de la o vreme asta este problema care îi macină «en-gros»! Dacă eram prea grasă, eram prea grasă. Acum dacă sunt prea slabă, sunt prea slabă. Nu știu cum să nimerim calea de mijloc!

În momentul în care o să mă mai îngraș, că poate o să mă mai îngraș, că doar nu o să rămân așa, nu știi niciodată. O să spună: «Aaa, păi ai făcut iarăși c@&ul mai mare!» Deci oricum am da-o, n-o să fie bine! Dacă eu vreau să fiu slabă. Este alegerea mea și oricum hate-ul ăsta eu nu îl înțeleg!’, apunea Raluca Bădulescu, pentru Cancan.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton