Descoperă noul Rose Naturelle Intense by Chloe

 bogdan.galca
.

Libertate, grație și feminitate – valori esențiale, distinctive pentru Chloé, brandul înființat la Paris, renumit pentru colecția sa remarcabilă de produse de lux de prêt-à-porter, accesorii și parfumuri dedicate reprezentantelor sexului feminin. În ceea ce privește parfumeria, Casa Chloé a dorit să creeze o semnătură olfactivă concentrată în jurul aceleiași flori: trandafirul, ale cărei petale oferă prospețime, eleganță și spirit sofisticat fiecărei esențe semnate Chloé.

Pentru iubitoarele brandului, avem o veste minunată: linia de arome Chloé a fost recent extinsă cu Chloé Rose Naturelle, o nouă apă de parfum mai intensă, care surprinde mai mult ca niciodată trandafirul, floarea emblematică a aromelor Chloé.

UN TRANDAFIR NATURAL INTENS

În încercarea de a reduce impactul asupra mediului și de a utiliza ingrediente naturale ori de câte ori este posibil, Chloé Rose Naturelle Intense este formulat cu parfum, alcool și apă de origine 100% naturală, nu conține coloranți artificiali și este vegan. Trandafirul din componența parfumului este, de asemenea, organic, iar esența de stejar este extrasă din lemn reciclat.

Noua aromă a fost creată de parfumierul Alexis Dadier, care a inclus în parfumul său note de bergamotă proaspătă, neroli pur, lemn de stejar ușor afumat, vanilie, lemn de santal și cedru, dar si o aromă nobilă și rafinată de trandafir organic. Toate aceste ingrediente îmbracă parfumul într-o eleganță atemporală.

O CULOARE SIMBOLICĂ    

De la liniile sale arhitecturale și fundița feminină și delicată, până la conturul sticluțelor, noua apă de parfum se regăsește într-un flacon specific liniei Chloé Signature, cu o singură trăsătură distinctivă: o noua nuanță de verde, un simbol al naturii, care împodobește panglica și cutia. Flaconul Chloé Signature a fost reînnoit pentru a reduce impactul asupra mediului. Materialele reciclate reprezintă acum 25% din sticlă și 40% din cartonul folosit pentru cutie. Panglica este realizată din poliester 100% reciclat.

SIMBOLUL DURABILITĂȚII

Chloé Rose Naturelle Intense este disponibil în trei variante: 30, 50 și 100 ml. Urmărind inițiativele sale de reducere a impactului asupra mediului, Maison a dezvoltat un sistem de reumplere realizat din aluminiu 100% reciclat, compatibil cu recipientele de 100ml.

Odată ce flaconul este gol, pompa poate fi pur și simplu deșurubată pentru a reumple parfumul.

O FEMINITATE AUTENTICĂ

„Natura mea, puterea mea”: acesta este motto-ul femeii Chloé întruchipat de actrița britanică Lucy Boynton, cuvinte care capătă tot sensul în clipul surprins de fotograful Karim Sadli pentru Chloé Rose Naturelle Intense. Pe fundalul unui cer radiant și al unei vegetații sărutate de soare, eroina apare în fața obiectivului, blândă, dar hotărâtă. Întorcându-ne doar la elementele esențiale, ea rezonează cu o feminitate încrezătoare, autentică, eliberată de orice artificiu. Iată spiritul Chloé, în forma sa cea mai pură.

Descoperă aroma în magazinele Douglas, Sephora și Marionnaud.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton