Ce dietă ține Doinița Oancea: "Când mă îngraș recurg la..."

 Dumitrache Laura
.

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Vedeta este admirată de multe femei pentru că și-a păstrat frumusețea de-a lungul anilor. Doinița se bucură de o siluetă de invidiat, dar și de o piele curată. Recent, a dezvăluit care sunt trucurile la care apelează atunci când vrea să scape de kilogramele în plus. Iată ce dietă ține.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS!

Doinița Oancea este foarte activă pe rețelele de socializare. Actrița este una dintre vedetele sincere, care nu se teme să se expună naturală în mediul online. Frumoasa brunetă comunică des cu urmăritorii ei. Multe femei sunt curioase să afle cum reușește frumoasa brunetă să se mențină slabă și ce face atunci când ia câteva kilograme în plus.

Doinita OanceaDoinita Oancea

Actrița a recunoscut de nenumărate ori că are grijă de siluetă sa prin muncă. De asemenea, vedeta a mărturisit că atunci când ia câteva kilograme în plus, reușește foarte repede să revină la silueta de odinioară.

Citește și: Ce a recunoscut Doinița Oancea despre Augustin Viziru, la peste 10 ani de când se cunosc:„Mi-a plăcut tot timpul…'

Citește și: De ce a refuzat Doinița Oancea scenele fierbinți din telenovele:”E păcăleală!”

Citește și: Constantin Enceanu nu și-a revenit după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. I-a păstrat mesajele și numărul de telefon:„Nu mi-a răspuns nimeni'

Citește și: Andreea Esca și-a făcut primul tatuaj la 49 de ani.Cum arată și pe ce parte a corpului se află

La ce trucuri apelează Doinița Oancea pentru a slăbi. Ce dietă ține

Doinița Oancea arată extrem de bine la 39 de ani. Îndrăgita actriță se bucură de o siluetă de invidiat și armonioasă. Recent, frumoasa brunetă a dezvăluit care sunt trucurile sale de slăbit atunci când își dorește să scape de kilogramele în plus. Deși mulți se așteptau ca actrița să țină o dietă drastică, Doinița a spus că preferă să mănânce sănătos și recurge la 3 mese pe zi.

„Nu a fost necesar până acum (n.r. să își schimbe silueta) și probabil că da, aș face-o. Este meseria pe care o iubesc cel mai mult. Da, aș face și asta, chiar dacă după ar fi greu să slăbesc. Nu mănânc mult de felul meu, dar mănânc prost. Am un truc. Când mă îngraș câteva kilograme, recurg la 3 mese pe zi, fiecare masă cu legume, proteină și fruct, dar și o felie de pâine integrală. Așa slăbesc sănătos. Nu mai mănânc prăjeli, fast-food, ci cât mai natural și sănătos. Carnea o mănânc friptă, legumele în salată sau pe grătar', a spus actrița pentru EGO.ro.

Cum își protejează actrița tenul pe timp de vară

Sezonul călduros le dă multe bătăi de cap femeilor, iar multe dintre ele se confruntă cu probleme ale tenului din cauza razelor solare. Ei bine, Doinița Oancea a declarat că încearcă să nu folosească produse cosmetice pe timp de vară. Deoarece s-a bronzat, actrița a renunțat la fondul de ten pentru ca pielea să respire.

„Am un ten curat. Merg foarte rar la cosmetică, în sensul în care să îmi fac tratamente la față. Nu mă machiez în exces, fiind vară, acum umblu fără fond de ten, mai ales pentru că m-am bronzat. Am doar anticearcăn pe față, puțină pudră pe toată fața și un blush. Par machiată, dar nu îmi acopăr tenul, îl las să respire. Mai folosesc rimel și cam asta ar fi, pe lângă un luciu de buze', a mai spus Doinița Oancea pentru sursa citată.

Doinița Oancea vrea să își deschidă propria școală de actorie

Doinița Oancea predă cursuri de actorie de multă vreme și este obișnuită să lucreze cu cei mici. Astfel, actrița s-a gândit că ar fi momentul să își deschidă propria afacere. Doinița vrea să își deschidă o școală de actorie în Bragadiru, iar grupurile vor fi formate din copii cu vârste între 4 și 15 ani.

Îmi deschid propria școală de actorie în Bragadiru. Toată lumea mă bate la cap de o mie de ani, să îmi fac singură propria școală. Voi face totul din plăcere, am găsit unde să ne desfășurăm activitatea și urmează să pun la punct toate detaliile birocratice., declara actrița în urmă cu câteva luni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton