Anamaria Prodan s-a pozat, din nou, în lenjerie intimă: „Eu sunt…”

 Borcilă Andreea
.

Anamaria Prodan s-a pozat, din nou, în lenjerie intimă. Sexy impresara este într-o formă de zile mari și nu ezită să-și expună trupul bine lucrat pe rețelele sociale. Recent, vedeta și-a surprins fanii cu o nouă postare, care a adunat mii de aprecieri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La cei 49 de ani, Anamaria Prodan arată ca o puștoaică și, de fiecare dată, își uimește fanii de pe rețelele sociale cu postări care mai de care mai provocatoare. De data asta, vedeta a îmbrăcat o lenjerie neagră și accesorizată, care îi pune în valoare formele. 

anamaria-prodan-6anamaria-prodan-6

Agentul FIFA a dat uitării tot ce s-a întâmplat între ea și actualul ei soț, Laurențiu Reghecampf, cu care se află în plin proces de divorț. Șatena are un stil de viață echilibrat, face sport și, mai nou, vrea să devină speaker motivațional, pentru a transmite mai departe și fanilor cele mai înțelepte lecții de viață. 

Citește și: Cum se folosește Anamaria Prodan de experiența divorțului de Reghe, în plan profesional:„Nu știu care va fi taxa de intrare'

Citește și: În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu nașii Anamaria Prodan și Reghecampf, în plin proces de divorț:”Sunt niște oameni…”

Citește și: Andreea Esca și-a făcut primul tatuaj la 49 de ani.Cum arată și pe ce parte a corpului se află

Citește și: De ce divorțează Anca Neacșu de soțul turc, după 10 ani de căsnicie:”Ca iubiți, a dispărut pasiunea”

Anamaria Prodan s-a pozat, din nou, în lenjerie intimă

Una dintre cele mai cunoscute impresare de la noi, Anamaria Prodan a uimit și de data asta pe rețelele sociale. Îmbrăcată într-o lenjerie neagră, în două piese, și accesorizată cu lanțuri și bijuterii fine, vedeta a pozat provocator, dovadă că se simte cel mai bine în pielea ei. Alături, a scris mesajul „Eu sunt Anamaria Prodan'. Poza a strâns, astfel, mii de like-uri din partea internauților, adăugând comentarii pozitive. Agentul FIFA  se bucură de noua sa viață, după despărțirea de Reghecampf. Mai mult, vedeta este de nelipsit din sala de sport, pentru a-și menține silueta de invidiat. 

„Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma sexy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos', a mărturisit Anamaria Prodan la gsp.ro.

Cât despre alimentație, șatena a fost destul de atentă la ce consumă: „Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea', a spus ea, pentru Click.ro.

Anamaria Prodan: „S-a terminat'

Ultimul mesaj pe care vedeta l-a postat pe rețelele sociale se referă la un nou început și vrea să dea cele mai bune sfaturi celor care trec printr-o perioadă grea. 

Trebuie sa înțelegem ca atunci când ceva s-a terminat … s a terminat ! Trebuie lăsat sa dispară de langa noi pt a face loc noului !!! TREBUIE sa îndepărtăm Raul cât de repede putem ! Cel ce dispare ,pleacă spre o alta obita si noi rămânem pe orbita pe care stam drepți si trăim frumos. Este posibil ca orbitele uneori sa se intersecteze, dar foarte rar si nu pentru mult timp!PRIVITI in viitor si nu încercați sa aduceti trecutul in prezent caci veți acumula multă suferința! Construiți un viitor superb , plin de bucurie și împliniri ! Cel ce dispare pe alta orbita nu este vrednic sa va stea alături și nu este demn sa rămână in lumea dumneavoastră ! Sufletele neevoluate cad sau se întorc de unde s luate ! Va urez multă fericire și dragoste!, a scris ea pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton