Cum își menține Tudor de la Fly Project greutatea. A slăbit 41 de kg

 Dumitrache Medeea
.

Tudor de la Fly Project a reușit să slăbească peste 40 de kilograme. Astfel a ajuns de la 104 la 63 kg! Artistul a povestit cum a scăpat de atât de multe kilograme și care sunt regulile pe care le respectă cu sfințenie de când a slăbit. Iată cum își menține Tudor de la Fly Project greutatea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tudor de la Fly Project a atins o adevărată performanță. Artistul a ținut dietă și de la 104 kilograme a ajuns să cântărească doar 63!

tudor-fly1tudor-fly1

Cântărețul a vorbit, într-un interviu pentru click.ro, despre dieta pe care a ținut-o și despre regulile pe care a început să le respecte odată cu pierderea în greutate.

Tudor de la Fly Project a slăbit 41 de kilograme!

Tudor de la Fly Project a reușit să slăbească 41 de kilograme fără vreo dietă minune. Artistul a mărturisit că se simte mult mai bine de când a ajuns să cântărească 63 de kilograme. Tudor a ales să slăbească atât de mult pentru sănătatea sa.

Citește și: Anda Adam, surprinsă într-o ipostază care întărește zvonurile divorțului.

Citește și: Mihaela Rădulescu revine la PRO TV!

Citește și: Parastas impresionant în memoria lui Ion Dichiseanu.

Citește și: Mama Geta, dezvăluri dureroase despre tatăl lui Culiță Sterp:

Unul dintre secretele dezvăluite de artist este acela că nu a apelat la vreo dietă anume, ci a ales să mănânce doar o dată pe zi.

Nu am un secret, nu există o cură de slăbire minune și nici vreo intervenție făcută pe blat. De anul trecut, de la începutul anului, mi-am propus să schimb mai multe lucruri la mine, mi-am resetat efectiv creierul și mi-am dorit să fiu mai sănătos, să slăbesc, să mă mișc mai ușor, iar perioada aceasta în care am stat mai mult acasă, m-a ajutat în acest sens, de a îmi pune lucrurile în ordine. Pe scurt: reset total și mâncat o singură dată pe zi', a spus Tudor.

Tudor: „Nu mai consum carne'

Deși nu se declară vegan sau vegetarian, Tudor spune că a renunțat la carne. Artistul a declarat că pur și simplu a început să mănânce mai puțin și a ajuns să slăbească mai mult decât și-ar fi dorit.

„Nu mai consum carne, de peste un an, nu sunt vegan și nici vegetarian convins, am ales pur și simplu, într-o zi, să nu mai mănânc carne. Nu beau sucuri în general, beau apă, multă apă, dar asta de foarte, foarte mult timp'.

Nu am niște reguli stabilite, pentru că nu sunt într-o cură de slăbire, dar mănânc mult mai puțin că înainte, pur și simplu așa s-a setat creierul meu. Am ajuns chiar să slăbesc mai mult decât mi-am dorit', a mai spus artistul.

Tudor nu vrea să renunțe la ce îi place cel mai mult așa că își va face mereu poftele atunci când va vrea să mănânce ceva interzis în mod normal într-o dietă. Artistul a recunoscut că cel mai des poftește la mezeluri.

Întrebat cum arată meniul său de zi cu zi, Tudor a mărturisit că nu este unul strict, ci doar a eliminat carnea: „Mă răsfăț cu orice mâncare bună, cu gust, chiar dacă nu are carne, la mine-i foarte important ca dacă mănânc ceva, să aibă gust, să nu fie fad și să îmi satisfac doar ideea că mănânc, fără să simt ceva'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton