Roxana Ionescu, totul despre nunta cu Tinu Vidaicu: "Momentul în care tatăl meu mă conducea spre altar..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au avut parte de o nuntă de vis! Fotografiile din timpul pregătirilor pentru marele eveniment au surprins, necosmetizat, esența relației lor: sinceritate, naturalețe, zâmbet, înțelegere din priviri, atașament și, mai presus de toate, iubire! Roxana ne-a făcut dezvăluiri despre cel mai frumos și mai emoționant moment al vieții ei: nunta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cununia religioasă e cea mai importantă pentru toate cuplurile… Cum a fost pentru voi, care au fost cele mai emoționante momente? Povestește-ne puțin cum a decurs totul…

Aşa este, şi pentru noi cununia religioasă a fost cea mai importantă şi a fost plină de emoție. Momentul în care tatăl meu mă conducea spre altar, unde mă aștepta Tinu, a fost cel mai frumos moment, liniștea și fericirea pe care le trăiam nu le pot compara cu nimic. Bineînţeles, totul a fost completat de susţinerea naşilor, care au pregătit totul în cel mai frumos mod.

Nunta-Roxana-Ionescu-1Nunta-Roxana-Ionescu-1

Roxana Ionescu: „De nași ne leagă o prietenie frumoasă'

Cine sunt nașii voștri?

Naşii noștri sunt Sebastian și Denisa Răducanu. De ei ne leagă o prietenie frumoasă, am trecut prin multe momente importante împreună, iar Seba este şi asociatul lui Tinu la Epic Society. Sunt sigură că, aşa cum facem echipă bună în business, o să facem şi în viaţă.

Ce melodie ați ales pentru valsul miresei și care este povestea ei? Cât de mult ați repetat ca să iasă totul perfect?

Noi iubim muzica, iar asta nu este un secret. Dar poate ce nu știai este că suntem îndrăgostiți de muzica italiană și avem multe amintiri frumoase pe foarte multe piese. „Ti Amo este în topul preferatelor noastre, iar pentru că ne-am dorit să dansăm vals, a ieșit câștigătoare. (zâmbește) Nu am avut mult timp la dispoziție să repetăm, dar când faci ceva cu pasiune îți iese din prima. Recunosc, am repetat o singură oră, joi, cu o zi înainte de nuntă. (zâmbește)

Citește și: De ce a purtat Roxana Ionescu trei rochii de mireasă, la nuntă.Cum arată cele trei ținute superbe / EXCLUSIV

Citește și: Imagini exclusive de la nunta cuplului Roxana Ionescu – Tinu Vidaicu.De ce nu au făcut cununia religioasă și petrecerea în aceeași zi

Citește și: Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă:„Familia Reghecampf nu se târăște ca tine'

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit separat aniversarea căsniciei. Ce spune despre al doilea copil:„Ne rugăm pentru…'

Roxana Ionescu: „Încă nu am stabilit unde sau când plecăm în luna de miere'

Mi-au plăcut foarte mult fotografiile de making-of, cu pregătirile. Mi s-au părut foarte emoționante, și tu, și Tinu ați reușit să transmiteți foarte mult. Sunteți foarte expresivi. Chiar ați fost emoționați, nu?

Pozele de making-of nu au fost cu pregătiri, totul a fost natural, mă bucur dacă emoţia se simte când te uiți la ele. Asta înseamnă că fotograful nostru, Gabriel Dranau, a reușit să surprindă fix ce trăiam noi în acele momente.

Urmează luna de miere acum? Sau mai așteptați? Unde veți merge?

Încă nu am stabilit unde sau când plecăm în luna de miere, fiindcă avem
vara super plină de evenimente, plus că suntem pe spontaneitate și plecăm destul de des câteva zile pe unde și când ne taie capul. (zâmbește)

Relația voastră a fost supusă multor încercări și multor momente dificile. Cum ați reușit să învingeți totul și să vă dați seama că sunteți mai puternici împreună și că nu puteți trăi unul fără celălalt?

Cred că relația noastră a fost fix cum trebuia să fie, toate încercările și
momentele dificile ne-au apropiat și ne-au făcut să înțelegem că împreună putem trece peste orice obstacol. Asta se întâmplă când iubești cu adevărat.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Gabriel Dranau

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton