Ce declara Ozana Barabancea despre COVID-19, înainte să se infecteze: „Terminați cu conspirațiile”. Vedeta ar putea fi pacientul zero din Antena 1

 Lupescu Anca
.

Ozana Barabancea ar putea fi cea care a adus virusul COVID-19 în trustul Antena 1. Mihai Gâdea a prezentat informația, însă fără a nominaliza concret pacientul zero. 

Ea a fost depistată cu coronavirus, motiv pentru care se află în acest moment la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș, din Capitală, acolo unde este internat și Marcel Pavel. De altfel, presa a scris că interpretul ar fi cel de care a pornit valul de îmbolnăviri. 

Mihai Gâdea a declarat, în emisiunea Sinteza Zilei, că nu Marcel Pavel este cel care le-a dat tuturor virusul, ci o altă persoane, un „caz cunoscut, despre care se știe', a spus el. 

De altfel, Ozana Barabancea a fost cea care nu a făcut nicio declarație de la izbucnirea scandalului. Cu toată cu echipa de la Te cunosc de undeva a fost în direct la emisiune, ea nu a fost contactat, sau probabil nu a dorit să comenteze subiectul. 

Screenshot-2020-06-19-13.39.12Screenshot-2020-06-19-13.39.12

Mai mult, Ozana a fost foarte vehementă pe conturile de socializare, încă de la izbucnirea pandemiei globale, susțind că totul este o conspirație mondială și că virusul nu ar exista. 

Ea este adepta teoriei conform căreia totul este doar o manipulare a populației. 

Din acest motiv, ea a fost activă pe perioada carantinei. A mers să facă voluntariat la Biserică, în perioada Paștelui, iar pe Instagram a postat o fotografie din biserică, în timp ce purta masca incorect. 

O mască modernă, și nu chirurgicală de unică folosință – căci doar așa ar fi putut să iasă din casă, a spus ea, afirmând că se „conformează regulilor'. 

9 persoane din Antena 1, infectate cu coronavirus

Marcel Pavel se află internat la același spital la care este și Ozana Barabancea. El a aflat în direct că are coronavirus. Totodată, Andrei Ștefănescu a contractat și el virusul, fiind asimptomatic.

A apărut prima dată o dublă pneumonie. Acum cinci zile s-a întâmplat, după filmări. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade, sunt ecranele acolo și devine destul de cald. Am făcut șoc termic în camera în care noi ne odihnim sau mâncăm. În urma acestei duble pneumonii am avut inspirația să fac o investigație pulmonară și astăzi am descoperit că am această afecțiune. Am avut dureri de cap, dureri musculare, amețeli, temperatură oscilantă. Am avut și dureri musculare. Am avut stare de vomă, insomie, gât uscat' a spus Marcel Pavel.

Infecția s-a produs în cadrul membrilor show-ului, este adevărat, 9 persoane au fost infectate, dintre cele 80 testate. După ce au fost testați pozitiv s-au internat', a declarat Andreea Bălan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton