Tavi Clonda, primele declarații după ce colegii de la Te cunosc de undeva au fost testați pozitiv pentru coronavirus: "Situația nu este ușoară deloc"

 Cica Cristina
.

Tavi Clonda, concurent în acest sezon la „Te cunosc de undeva” a reacționat după ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu au fost testați pozitivi pentru COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Soțul Gabrielei Cristea, care a intrat în contact cu colegii deja infectați, a postat o imagine alături de fetițele lui pe rețelele de socializare și a ținut să le precizeze fanilor că se simte bine. Tavi Clonda și-a făcut, precum ceilalți colegi testul pentru a afla dacă are COVID-19, rezultatul fiind negativ.

De asemenea, a ținut să precizeze că se gândește la colegii lui care au contractat COVID-19, însă este convins că, până la urmă, totul va fi bine. Nu în ultimul rând le-a mulțumit fanilor pentru susținere și mesajele de încurajare.

Citește și:Marcel Pavel, prima imagine din spital, după ce a recunoscut că este infectat cu COVID-19:„Am fost salvat, dar mai am încă o perioadă dificilă de trecut'

Tavi Clonda: „Testul meu a ieșit negativ”

„Salutare dragilor și mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Vreau să va spun că deși situația nu este ușoară deloc,eu sunt bine,acasă, testul meu a ieșit negativ. Sunt cu gândul și cu inima la colegii mei de emisiune testați pozitiv. Sunt sigur că totul va fi bine! Suntem o echipa frumoasă și unită iar perioada această dificilă nu face altceva decât să ne unească și mai mult și să realizăm în curând cel mai tare sezon Te cunosc de undeva. Va pup și va îmbrățișez!”, a transmis Tavi Clonda.

Reamintim că Ozana Barabancea, Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu au fost contractat virusul, fiind la acest moment internați în spital.

Citește și: Cum a aflat Andrei Ștefănescu că este infectat cu coronavirus. Artistul s-a dus singur la spital:'Pe băiat nu l-am trezit. L-am pupat în somn'

Tavi-Clonda-1Tavi-Clonda-1

Sursa foto: Facebook

Citește și: Raluca Zenga dezvăluie secretul mariajului la distanță cu Walter:„Acum, că am scăpat de excesul nesănătos de gelozie, îmi dau seama că…'/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton