Ce carieră a vrut Raluca Bădulescu să aibă înainte să devină critic de modă: „Cel mai mare vis al meu era...”

 Martin Lorena
.

Raluca Bădulescu a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare! Jurata „Bravo, ai stil!' este extrem de cunoscută de publicul larg atât pentru aparițiile ei senzaționale, cât și pentru personalitatea sa puternică. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu detalii concrete despre viața personală a divei. Aceasta a vorbit deschis despre experiențele sale și a dezvăluit ce carieră a vrut să aibă înainte de a deveni critic de modă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu este o apariție încântătoare, plină de energie pozitivă și extrem de versatilă. Aceasta a devenit cunoscută profesând în domeniul fashion, deși studiile sale se îndreaptă către limbi străine. Jurata „Bravo, ai stil!' a oferit recent un interviu în care a dezvăluit detalii incredibile din copilăria și adolescența sa.

WhatsApp-Image-2021-09-22-at-12.09.54WhatsApp-Image-2021-09-22-at-12.09.54

Raluca a vorbit în cel mai recent interviu inclusiv despre părinții săi și despre modul în care aceștia au ajutat-o să se dezvolte. Diva a scos la lumină aspecte despre care nu a vorbit foarte des de-a lungul timpului.

Citește și: De ce poartă Raluca Bădulescu perucă:„Nu am cum să mă prefac'. Cum arată părul ei natural

Citește și: De ce nu a luat Raluca Bădulescu numele soților ei:”Dacă mi l-aș fi schimbat…”

Citește și: Bianca Drăgușanu confirmă împăcarea cu Gabi Bădălău:„Sunt mai…'

Citește și: Când își va boteza Cristina Cioran fetița:„Nașii au fost aleși'

Ce carieră a vrut Raluca Bădulescu să aibă înainte să devină critic de modă

Diva a făcut o serie de mărturisiri referitoare la viața sa personală. Aceasta se pare că nu a știut întotdeuna că va urma o carieră în domeniul modei și în copilărie spera să devină o viitoare Corina Chiriac.

„Am avut o copilărie frumoasă, o adolescență frumoasă și cred că cel mai mare vis al meu era să fiu artistă. Le adoram, în copilărie, pe Corina Chiriac și Angela Similea, așa că, într-un fel, cel mai mare vis mi s-a împlinit, cu ajutorul proiectului nostru de vis «Bravo, ai stil!», de la Kanal D.', a spus aceasta pentru CAN-CAN.ro.

Raluca a mărturisit inclusiv faptul că a fost un copil special. Acesteia îi plăcea foarte mult să citească, dar și să iasă în club. A știut cum să mențină un echilibru între viața de noapte și școală.

„Eram un copil destul de agitat, așa cum sunt și acum. Învățam bine, îmi plăcea să citesc, dar eu, copilărind pe vremea lui Ceaușescu, vă dați seama că singura noastră distracție erau cărțile. Dar, pe de altă parte, mi-a plăcut foarte mult și să mă distrez, pentru că a venit Revoluția în 1989, care m-a prins în jurul vârstei de 14 ani. Au început să se deschidă cluburile, a început distracția, viața frumoasă, dar în același timp am avut grijă să mă ocup și de școală. Au fost niște vremuri superbe!', a adăugat diva.

„Am avut susținerea necondiționată a părinților'

Deși era un copil destul de dificil, Raluca Bădulescu a găsit înțelegere și armonie în sânul părintesc. Aceasta a declarat că părinții ei i-au fost alături și au susținut-o în orice și-a dorit să facă.

 „Întodeauna ne-au îndeplinit dorințele, în măsura decenței, și întotdeauna n-au încurajat să învățăm și să muncim, să învățăm să ne câștigăm singure existența, atât eu, cât și sora mea. Ne-au sprijinit, ne-au ajutat și ne-au îndreptat întotdeauna pașii atunci când am avut nevoie de ei. Ceea ce am primit de la părinții noștri, anume faptul că am avut susținerea lor necondiționată pe parcursul vieții, a fost mult mai importantă decât orice alt sfat sau ajutor primit în viața asta. Acesta a fost cel mai mare ajutor și cea mai mare binecuvântare.', a declarat Raluca Bădulescu.

„Le mulțumesc!'

Raluca Bădulescu se simte recunoscătoare pentru tot ceea ce a avut de învățat și de primit din partea părinților. Aceasta le mulțumește de fiecare dată când are ocazia și se simte binecuvântată pentru că îi are în viața ei.

Vizavi de părinții mei, eu nu pot decât să le mulțumesc și să spun, după atâția ani de zile, că sunt în continuare copilul lor, deși am aproape 47 de ani.', a mai spus aceasta.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton