Top 3 metode de a alege jucării Montessori potrivite copiilor

 advertising.ringier
.

Metodă educațională Montessori este una dintre cele mai populare metode alternative de învățare din lume. Mulți copii reacționează bine la această abordare, deoarece în metoda Montessori li se oferă oportunități de a învăța prin experiențe auto-direcționate și practice.

Jucăriile Montessori sunt perfecte pentru dezvoltarea timpurie a copiilor, deoarece îi ajută să-și dezvolte abilitățile, motiv pentru care sunt foarte populare în întreaga lume. Aceste jucării oferă ore de distracție, preda despre învățarea cauzei și efectului și vă ajută copilul să dezvolte răbdarea și persistența ideală pentru dezvoltarea artistică.

Această filozofie este o modalitate excelentă de a promova independența predării și de a permite copiilor să-și direcționeze propria învățare. Atunci când îi oferiți jucarii Montessori, copilul dumneavoastră va avea libertatea de a explora și de a învăța în propriul mod.

Jucăriile Montessori adaugă varietate și provocare timpului de joacă al unui copil. Acestea ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine, a gândirii cognitive și chiar a socializării cu ceilalți oameni. Unele dintre aceste jucării încorporează modalități distractive de a învăța lecții și concepte diferite, cum ar fi limbile și numerele.

Cu toate acestea, mulți părinți se confruntă adesea cu privire la ce fel de jucărie Montessori să cumpere pentru micuțul lor. Iată deci scurtul nostru ghid despre cum să alegeți jucăriile Montessori potrivite pentru copilul dumneavoastră.

Siguranță

Primul lucru care ar trebui să fie în partea de sus a listei dumneavoastră atunci când cumpărați jucării Montessori sau orice jucărie. Oricât de bună ar fi o jucărie, dacă nu este sigura să se joace, atunci nu merită achiziționată.

Majoritatea jucăriilor Montessori sunt realizate din lemn. În timp ce majoritatea jucăriilor din lemn sunt sigure, asigurați-vă că jucăria are margini rotunde și suprafețe netede pentru a evita rănirea și așchiile. Dacă copilul dumneavoastră este prea mic pentru a se juca cu jucării mici, asigurați-vă că achiziționați jucării Montessori de dimensiuni mari. De asemenea este foarte important să respectați vârstă recomandată de producători pentru fiecare jucărie cumpărată și să oferiți celor mici jucării adecvate vârstei pe care o au.

Jucării care cresc cu copilul tău

Alegeți jucăriile Montessori care cresc împreună cu copilul dumneavoastră. Copiii cresc atât de repede și este o idee bună să investiți în jucării încât copilul să se joace pe măsură ce crește. De exemplu, blocurile de construcție cu litere sau numere sunt exemple bune de jucării care cresc odată cu copilul dumneavoastră. Cei mici. vor învăța despre literele alfabetului și, când va crește, va putea folosi aceleași blocuri pentru a construi structuri.

Jucării care susțin interesul copiilor

Jucăriile care susțin interesele celor mici îi ajută în dezvoltarea lor în timp ce aceștia învață lucruri practice. De exemplu, dacă micuțul dumneavoastră este un bucătar în devenire, care și-a manifestat interesul pentru gătit, este foarte recomandat să cumpărați jucării Montessori care au legătură cu mâncarea și gătitul.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton